sleepless as usual

Jag mår inge bra, det blir inte bättre :( Igår natt så kunde jag knappt få någon sömn p.g.a. halsen.. Jag hoppas att det inte händer igen inatt. Jag har missbrukat de här halstabletter tillsammans med bafucin. Blä kan inte känna av min mun längre.. Jag käkade en mandarin och fick världens äckligaste smak, it tasted like SHIT haha ni vet som apelsinjuice på morgonen efter att ni precis har borstat tänderna?

Alla har redan gått och lagt sig.. Det är så tråkigt att försöka underhålla sig själv på nätterna haha.. Jag sitter bokstavligt talat och letar roliga klipp på youtube, och ett klipp är väl runt 1-10 minuter.. Så ni fattar säkert hur många klipp jag klickar mig igenom ..
Nu är det CSI på tv och jag är överlycklig över att det äntligen finns något att kolla på! :D

Kommentarer
Postat av: Elinor

jättefin blogg! :)

2010-03-24 @ 23:49:56
URL: http://elliinorx.blogg.se/
Postat av: emilystrange

förr hade jag jätteofta ont i halsen, det var sjukt störande, men så hittade jag en skitbra halstablett, colizin heter den. den finns i hälsokostaffärerna och smakar grymt gott också. prova det!



skickar en länk här som du kan se hur den ser ut ;)

http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/colizin-sugtabletter

2010-03-25 @ 00:36:10
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: emilystrange

varsågod, det är riktigt bra! följ instruktionerna bara. tror man ska ta 2st den första halvtimmen och sedan 4 om dagen..lr ngt sådant. lycka till!

2010-03-25 @ 01:38:39
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: emilystrange

ja men det blir ju lätt så om man känner att det inte funkar. man vill liksom ha någonting i munnen för att intala sig själv att det hjälper :D jag brukar varva ipren och colizin ;) samt rött te med honung och citron i. halsontet brukar då gå över på max 3 dagar då.



men då verkligen öser jag i mig rött te också hahaa!

2010-03-25 @ 02:13:44
URL: http://emilystrange.blogg.se/
Postat av: oli

SÖTNOS <3 :D

2010-03-25 @ 12:02:15
URL: http://seko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0