O.P



 


Veselo veselo

Dagens humör: Seg.
Dagens planer: Som nu är kvällens planer. Nada.
Dagens kändis: 

 
Dagens låt: Da to sam ja - Tanja Savic
Dagens tv-serie: Big bang theory.
Dagens önskan: Att tiden går fort som fan så att jag kan åka till Serbien.
Dagens smink: None.
Dagens väder: Bara mulet.
Dagens outfit: Mjukisbyxor och tjocktröja. 
Dagens shopping: Nada.
Dagens roligaste: Syrrans sång, haha.



Fan vad tiden flyger iväg. Jag har bara legat i sängen idag. Idag är en sån dag då man inte orkar göra någonting. Absolut ingenting utan bara sega. Så jag har mest kolla in några bloggar och kollat på olika serier på datan. Storstädade klart rummet och hittade min "dagbok". Fan vad pinsam man kan vara, hahaha. Att jag var seriös när jag skrev detta. '2006-2009" HAHAH. Så roligt. Kul att läsa minnen för jag hade typ glömt bort mycket av det jag hade skrivit i den boken.

Vad gör ni då?

Da, to sam ja sa par promena



Nu: Storstädning av rummet.


Drömtydning



Nu kom jag på! Min sjuka dröm. När jag vaknade så visste jag att jag hade drömt en störd dröm eller snarare kände på mig. Jag vet att jag och en tjejkompis Rafel hade typ lekt eller något, så kom vi bort från varandra. (där emellan kommer jag inte ihåg) men jag springer uppför en lång trappa till någon skola. Jag springer ifrån några "terrorister" HAHA och hamnar i någon skola där jag öppnar dörren till ett klassrum samtidigt som jag hör terroristerna som jagar mig och jag ber lärare hitta ett gömställe. I drömmen så börjar hon diskutera med mig (i have no timeee) och till slut gömmer hon mig i en toalett bakom en bokhylla? (fråga mig inte, det var en bokhylla) och där träffar jag på någon skum tjej som frågar om vilken foundation hon ska lägga. Eh jag håller på och gömmer mig för någon säger jag till henne och då försvinner hon plötsligt. Så jag hör männen i klassrummet och är livrädd. Så plötligt hör jag hur läraren säger: nej inte dit, och jag hör hur männen öppnar dörren. De får syn på mig och en av männen håller sin pistol riktad mot mig, men han skjuter inte. (Där är den delen slut). Jag vet att det sista jag sa i drömmen var till min kusin som plötsligt dök upp i drömmen: Jag ska skriva det här i min blogg!

Måste kolla upp vad allt detta betyder.


Biotips.



En ung flicka mördas och vakar över sin familj, och mördare, från himlen.
Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår.

Premiär idag.



Sista mars 2010

Har fortfarande inte gått upp ur sängen. Känner nästan för att bara ligga här hela dagen. Jag undrar vart solen tagit vägen? Den ska fan skina varje morgon ju. Oh, vad ska man göra idag då?! Äsh, nu ska jag iallafall upp och hoppa och äta frukost. Magen kurrar som fan.

Imorgon är det ju 1 april. Ser att Luci vill berätta hennes aprilskämt 2009. Jättekul Ha! Inte alls. Idag får man väl smida planer så att man kan lura folk! Men men vi hörs senare.

Godmorgon!

Lite sent att säga godmorgon nu? Haha jag förstår inte hur min hjärna bara stänger av under morgonen.. Jag känner mig fortfarande jätte trött, även fast jag sov rätt tidigt igår. Någon som vet lite tips på hur man vaknar upp tidigt på morgonen? Alarm fungerar inte på mig haha!

Idag känner jag mig rätt kry iaf så ikväll blir det träning igen! Det ska bli jätte skönt att dansa och svettas bort lite fett :)

Får lite ångest av vädret i Sverige.. Det är ju trots allt 1 april imorgon. När ska solen kika fram? Glöm inte att dra ett april skämt till era nära och kära imorgon! Hahaha jag kommer ihåg när jag drog ett på Olja för ett par år sen. Helt underbart! Berättar mer om det när jag kommer hem från skolan.

Jag lovar er bild på håret! Men just nu ser jag förjävlig ut, tro mig ni vill inte se bild just nu. :)

Godnatt

Hello :)

Jag var och klippte mig hos Ermina.. Vågade inte riktigt köra något vågat (a) Men jag lät henne ta så mycket hon ville på längden och en rejäl bit klipptes av.. Man såg på Erminas ansikte hur glad hon blev när jag sa Välj du haha för annars brukar jag alltid säga bara 2 cm MAX. Det blev lugg för den delen också :)
Känner mig jätte trött och seg idag, får bli mer bloggande imorgon.

Godnatt!


Ermina Hamzic!

Odkad te sretoh...

Kraljica. Bäst!


Tips

http://1.bp.blogspot.com/_977RvcY-rWg/Sq58vD8ENLI/AAAAAAAAAYI/dAeQ60C3ALE/s400/elf-cosmetics.jpg

Jag tror inte många känner till denna hemsida, kanske har jag fel men jag tänkte tipsa om denna hemsida. Finns allt möjligt smink från ögonskuggor till puder och foundations. Dessutom är sminket väldigt billigt och leveransen snabb. Varför sminket är så billigt har jag ingen aning om men jag har själv beställt och tycker att sminket är riktigt bra. Om ni undrar vad frakten kostar så kostar den ca 48 kronor. Så kolla in hemsidan -> ELF


100330



Haha mina grannar är bäst. De har tydligen häng upp ett lapp i vår port och två till där det står (det syns inte så bra, min kamera suger) "Viktigt! Jag har bildbevis!! Släng dina sopor IN I sopnedkastet. EJ utanför eller i papperskorgen utanför 233;an. Råttorna har fest! OBS! Råttorna är duktiga på att klättra. Jag vill ej ha de på min balkong / Hälsningar" HAHAH stackars granne. Vem fan slänger sopor i den allmänna papperskorgen? herregud!

Hejsan hejsan.

Äntligen är jag hemma. Det har verkligen varit skönt att inte ha spenderat dagen hemma. Jag drog till centrum med syrran och hennes klasskompis. Fick med mig hem en volangtopp (?). BARA! Helt sjukt att det inte finns någonting nu. Vart har alla fina sommarkläder tagit vägen? Speciellt på Gina Tricot. Vad har hänt med affären? Känns mer som om jag går in i någon "scala" affär. Efter shoppingen blev det fika med Sandric. Tiden flög iväg så snabbt att vi inte ens märkte vad klockan var tills tjejen som jobbar där sa till oss att hon skulle stänga. Haha!

En sådan volagsaktig topp fick jag med hem. Orkar inte sitta och ta kort. Men den är mycket finare i verkligheten.
Nu ska jag måla mina naglar lila (?). Är inte så into den färgen men vi provar på. Hm undrar om det går någon bra film på tv ikväll!

ps. luci blir det "flickan från ovan" imorgon?! poljubac!

Hey hoe let's go! Haha

Hola amigos!
Jag drog aldrig till skolan idag, som ni kanske har märkt.. Jag mådde inte så bra imorse och kände att jag verkligen behövde vila. Ska snart hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite och sen bege mig mot Mariatorget till Erminas salong. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med håret.. Men jag har alltid varit väldigt rädd om det.. När jag var liten så var mamma tvungen att sätta upp mitt hår och gömma en sax och sen klippa håret när jag minst anar det :( Jag känner för att göra en rejäl ändring! Men jag är världens fegaste :(

TÄVLING - VINN EN KLÄNNING FRÅN STYLEBYSTARS!

TÄVLING!!!



STUDENTKLÄNNING/FESTKLÄNNING FRÅN STYLEBYSTARS! STORLEK 36/38, OANVÄND (PRISLAPPEN SITTER KVAR), URSPRUNGLIGT PRIS 599 KR!

Allt ni behöver göra är att länka till vår blogg och skriva om att ni tävlar om den här klänningen och sedan kommentera tillsammans med en motivering varför just ni ska vinna den. Glöm inte att skriva att ni har länkat så vi kan kontrollera det.

Tävlingen avslutas den 7/4!

Följ även oss på Bloglovin här, så blir det lättare för er att följa tävlingen.

GLÖM inte att lämna er mailadress!


LYCKA TILL!


God morgon

Underbart att man ska vakna med huvudvärk, men den stoppar inte mig när jag ser att det är underbart väder ute. Solen skiiiiner. Jag känner att det är en sån dag då man ska gå och shoppa. Så nu ska jag ligga kvar här en stund sen är det upp och hoppa och börja fixa sig. Shopping here i come! Får se om Deic pallar gå med mig då Luci leker upptagen haha :)


Godnatt (på riktigt this time)

Jag fattar inte vad jag håller på med?? Jag känner att jag är väldigt trött, men min kropp vägrar låta mig sova. Wtf? Här har jag suttit och spelat bingo på svenskaspels hemsida i typ en timme? Asså det måste leva någon annan inne i mig, för jag förstår inte varför och hur jag började?? It must be the grandmother in me hahaha...

Nu måste jag verkligen sova! På riktigt!! Tror faktiskt det inte blir någon skola för mig imorgon? Jag känner att jag inte orkar.. Men det är 8 timmars föreläsning, så jag missar nästan 4 dagars föreläsning!! F*ck! Får se hur humöret är imorgon..

Godnatt alla söta!! Sweet dreams..


På flyget mot Stockholm..

Flashbacks

Måste sova nu.. Har föreläsning imorgon från kl 9 till 17.. Är det ens lagligt?! Hahaha ni som känner mig vet att jag inte kommer kunna vakna så där tidigt.. Kommer väl ploppa upp i skolan efter lunchtid som vanligt. Tur att detta inte är obligatoriskt som det var i gymnasiet.. Fast jag kan faktiskt sakna gymnasietiderna lite då och då.. Speciellt studenten som Oli skrev om innan.. Får riktiga flashbacks när jag ser bilderna från studenten. Flashbacks som även pryder min studentmössa..

Som sagt! Kissa innan ni hoppar på flaket.. Jag vart så kissnödig att när vi kom tillbaka till skolan så sprang jag in till skogen och kissade hahaha.. Jag var också jätte jätte full! Jag missade champagne frukosten och glömde spriten hemma.. Men efter utspringet så kom familjen och vännerna med skit mycket champagne.. Det blev nästan för mycket. 8 champagneflaskor var det och jag halsade allihop! Blev jag full? Ja, det blev jag. När flaket åkte och stannade så flög jag fram och tillbaka hahaha men det var så kul, det var den bästa känslan!! Även fast det spöregnade och jag blev sjuk efter 2 sekunder! På vägen hem stank jag så himla mycket! Jag märkte att ingen ville sitta bredvid mig på tåget haha och jag kan tänka mig att jag såg sjuk ut på vägen hem när jag vinglade som en fullgubbe.


Här ser ni ena sidan av mössan där det står Flashbacks. (Tyckte att det var jätte smart av mig att skriva flashbacks, för det är just det jag får när jag tänker tillbaka, när jag ser dessa bilder eller när jag allmänt tänker på studenten)


Andra sidan.. Mitt namn: Lucy Wang :)

Nu går Cold Case på tv och det betyder att jag kommer lämna datan ifred haha :) Godnatt!

Boring

Du heter: Lucy Wang
När fyller du år: 12 december
Du samlar på: Skor och kläder haha
Gröna eller röda äpplen: Både och
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag boxas hellre på en boxningssäck då
Gillar du golf: Vet inte, det låter utmanande!
Vilken tid gick du upp idag: 13.30 något..
Har du sovit i din egen säng inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Nopp haha
Hur svarar du i telefon: Haaalå?
Vad ska du göra ikväll: Gå in till Mami, skulle hjälpa henne att beställa hem smink
Vad ska du göra imorgon: Gå till skolan och klippa mig hos ermina den fina haha
Var vill du bo när du blir stor: Någonstans närmare ekvatorn
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: I lördags, på minnesstunden..
Vilken årstid tycker du bäst om: Summer
Laddar du ner musik och film från Internet: Musik ja, inte film.. Jag har världens bästa kines sida till det haha
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bjuda mina vänner på en fin resa :)
Bär du glasögon eller linser: Nopp *knack knack knack*
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, men det är väl en smaksak
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Vid 11 p.g.a. träningen och jobbet
Har du piercing: Öron och navel
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Självklart! Älskar barn
Solar du ofta: Nej, har inte solat sedan sommaren 2009! :( 
Gillar du att dansa: YES
Är du flygrädd: Nej det är kul att åka flyg
Hur vig är du: Väldigt vig.. Kan göra spagat, tror jag?
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller saft
Vilken är din favoritglass: Allt möjligt!
Tror du på ett liv efter döden: I paradiset
Tycker du om sushi: Jag måste.. haha
Vad äter du helst när du ser på film: Chips, popcorn, godis, glass, våfflor, mat haha vad du vill
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: JA
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Nattmänniska
Vilken ögonfärg har du: Mörkbruna
Vilka hårfärger har du haft: Oj.. Svart, mörkbrunt, ljusbrunt, röttbrunt, blonda slingor, guldiga slingor, bruna slingor, röda slingor haha och lite till.. 
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Är du beroende av något: Ja min mobil
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker så gott jag kan, några gånger i veckan.
Senaste låt du hörde: Blackstreet - Don't leave me
Vad gör du på helgerna: Tränar och jobbar
Brukar du bädda sängen: Nej :$
Hur många timmar sover du på en natt: Alldeles för lite.. 
Senaste bok du läste: Räknas kurslitteratur?
Vad var det senaste du skrev på msn: aa pålis?
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, just nu iaf :)
Vem kramande du senast: Meryem
Saknar du någon nu: Ja 
Tycker du om någon nu: Ja
Hur många lampor har du i ditt rum: Tre st
Vem ringde dig senast: Pappa
Vad är du allergisk mot: Vet inte än.. Måste kolla upp det, för jag får allergiska reaktioner
Var du glad igår: Yes
Vad är din favoritfärg: Svart, vitt, lila
Hur ser ditt rum ut: Caffelatte färg på väggarna, svartbruna garderobshyllor, 32 tums plasma tv, hemmabio system, 120 cm säng, spegel, torkade rosor hängandes fint, två hyllplattor med smink och produkter hahahahaha!!
Känner du dig värdelös: Nej, varför skulle jag?
Känner du någon som har begått självmord: Tror inte det
Vem är din bästa vän: Jag har mina bästa vänner som jag behandlar som systrar!
Vart vill du resa: Överallt!

Tävling

Som den mormor Olja är så ska hon sova och lämna mig ensam här haha! Nej oli jag kan inte följa med till Skäris imorgon, jag har skola från kl 9-17 och sen ska jag klippa mig hos Ermina efter det..
Imorgon börjar vi med en tävling. Vi ska lotta ut en jätte snygg fest- eller studentklänning från Stylebystars. Storlek 36/38! Kika in imorgon så får ni se bild och vad som krävs för att vinna den!!

God natt



Världens sötaste, gulligaste, gosigaste unge!

Vi fick besöksrekord idag. Då är det väl dags att välkomna alla nya. Nu är det dags att sova, känner hur jag kommer ha världens träningsvärk imorgon men men. Tror nog jag ska ta en shoppingtur imorgon i centrum. Får se vem som orkar hänga med mig. Deic?! Luci?! Någon? Iallafall hoppas ni sover gott. God natt!


Dagens..

Dagens humör: Trött
Dagens bästa: Min säng
Dagens maträtt: Nudlar
Dagens kläder: Mjukis haha (mina bästisar)
Dagens skor: Vita converse
Dagens köp: Don Pollo i arom
Dagens sms: Olis sms som jag knappt fatta..
Dagens låt: Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eenie Meenie
Dagens lycka: Min familj
Dagens ångest: Att jag latar mig så mycket
Dagens planer: Lite sent nu haha..
Dagens borde: Plugga

Shawty is a eenie meenie miney mo lover


En låt som jag har sjungit på idag haha :)

Studenten

Har sett att många studentskivor är igång och det får mig att sakna min. Om ca två månader tar alla 91:or studenten. De två sista månaderna var förmodligen de mest jobbigaste i mitt liv. Massor med inlämningar och uppgifter. Men allt lönade sig till slut då den "stora" dagen kom. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och jag önskar jag kunde uppleva det igen. Så ni som tar studenten i år och framöver. Njut av den dagen som faaan. Det är den bästa dagen. Och kissa innan ni går upp på flaket för fyfan vad kissnödig man blev och chauffören vägrade typ att stanna. Skit i om du luktar på väg hem utan visa att det är din dag. Jag fick slänga min skinnjacka för att den stank öl mest, men det var värt det. Fyfan vad kul!!


Shoes..



Vad säger man?! Jag älskar skor.


Någon som ser ett fel i den här bilden?


Woho..



Woho, vilken tur att jag kollade min skolmail för seminariet är inställt. Vilket även betyder att jag inte behöver göra denna uppgift också. Skämde ut mig nyss för grannen. Lyckat. Gick ner med tvätten och jag ser att maskinerna är fulla och grannen står där. Hon har alltid varit lite skum men ändå snäll. Så jag frågar henne med fundersam min: Är inte det min tur att tvätta? Hon svarar nej och jag säger joo det tror jag nog. Så jag leker helt säker och lägger brickan på tavlan för att visa att det visst är min tur. När jag såg tis 18-21 ville jag gräva en grop. Hehe, sa ja bara och gick därifrån med den fulla tvättkorgen. Det mina vänner var min smarta syster som hade bokat tvättid "idag".


Growing up Gotti

Kommer ni ihåg den där serien Growing up Gotti som gick för 4-5 år sen? Den handlade om maffia bossen John Gottis dotter och hennes tre söner. Det var inget speciellt med den serien haha men jag kollade mest för att se John (till höger) och det när jag slog på tvn så var denna realityserie på.. nej, inte riktigt så var det.. utan serien gick runt 4-5 på morgonen på kanal5? hahah jag var noga med att kolla www.tv.nu för att exakt se vilken tid den skulle börja och så satte jag på väckarklockan eller så höll jag mig uppe, bara för att se på denna familj och lilla John i en halvtimme. Hahahahahahaha! Detta var nog en anledning till varför jag aldrig kom upp på morgonen dagen efter.


Vad har hänt med dem nuförtiden? En sak vet jag säkert.. Mamman Victoria har blivit svensk och är med i Svenska Hollywoodfruar. Dessutom kallar hon sig numera för Anna Anka haha.

 


Familjen Gotti



Anna Anka.. Ser ni någon likhet? :)

Budva

Montenegro håller på att utvecklas.. Flera öppnar sina ögon för detta underbara land och många turistbyråer har börjat sälja charterresor dit. Själv har jag varit där 3 somrar nu.. Kan verkligen rekommendera det här stället, men tänk på att folket där bara kan säga hello, very nice, ok, princess, and that's about it. Hahaha ska ni åka dit så är det smart att ha någon kompis som kan språket, annars kan det bli lite svårt.. Så, om ni inte vill åka till de andra turistdestinationerna så kan ni tänka på att montenegros turism fortfarande håller på att utvecklas och ni som vill ha det lite mer lugnt kan överväga det landet :) I en liten stad? som heter Budva är det dock inte så fridfullt. Det är fullpackat där varje sommar..


Till det jag ville komma fram till nu.. När jag var där i somras med några tjejkompisar så blev några av oss sjuka och då tänkte vi att vi kunde ta det lugnt och bara ta en fika.. Nina var en av kompisarna och hon mådde tydligen litte bättre än vad jag gjorde eftersom att hon hade varit ute och festat och druckit.. Själv hade jag dragit på en fika med en tjejkompis och hennes pojkvän. Vi hade bestämt oss för att mötas halvvägs och köpa lite mat bara, men fullisen Nina såg karuseller och insisterade på att vi skulle åka. Jag som bara tog det lugnt den kvällen ville också ha lite kul! Så där stod vi och köpte biljetter till en version av Popexpressen. Vi satte oss två och två och sedan började karusellen rulla.. Den var skit seg hahaha Nina och jag tänkte: fan va skönt att få lite vind i ansiktet.. Hahahaahahahhaahaha! Efter ca 1 min så stannade karusellen och då tänkte vi: inte så farligt.. Men sen så flög vi iväg! Killen som styrde den här karusellen hade bara värmt upp. Där var vi beredda på att ta upp järngrejen som håller oss på plats och skulle kliva av och då börjar vi flyga iväg, upp och ner, åt höger och vänster, hur du vill. Det var tusen gånger värre än popexpressen här på Gröna Lund hahahha! Det var skit kul men galet läskigt..


Efter att vi hade klivit av karusellen och var på gränsen till spyfärdiga så gick vi till en annan karusell som var mycket värre! Man fick whiplash av den haha. När vi till slut var på väg hem så såg vi att det stod några killar och höll på att montera om eller fixa den där popexpressen vi åkte i början. Hahahaahah där stod Nina som var full och jag helt proppmätt och spyfärdig och bajsade på oss och lovade oss själva att vi aldrig
skulle sätta oss på någon karusell i Montenegro igen. Så dumma vi är så gjorde vi det igen :) haha



En bild på mig och Bella från min andra åktur.. (visst är jag busig som åker två ggr :$ HAHA)

Bloglovin

Nu kan ni följa vår blogg med bloglovin, och kan därifrån se när och vad vi har uppdaterat! :)

Följ min blogg med bloglovin

Dagens låt



Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Know when too much can get you hurt

Is it better is it worse?
Are we sitting in reverse
Just like we're going backwards (backwards)
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crash, no


#"¤(#"¤"



the truth hurts, so we lie..

Fy fy fy fy fy

Jag förstår verkligen inte varför råttor gillar att hänga i Skärholmen. Kanske för att det finns sopor överallt, ibland känns det som om vi bor på en soptipp. Men för att komma till saken: Råttorna har skrämt skiten ur mig ett flertal gånger, men idag slog de rekordet.

Gick genom garaget idag och när man ska komma till själva uppgången till vårt hus så måste man gå igenom en mörk gång. Det tar ett bra tag för lampan att tändas. Så jag öppnar dörren och hör något prassel. Inte trodde jag att det befann sig några råttor där. Men när jag tänder så ser jag den och den sitter typ och kollar på mig. Så blev den antagligen rädd och började springa mot mig för att gå ut till själva garaget. Men jag hann stänga dörren och springa tillbaka fort som en raket och jag tog omvägen. Jag ska ALDRIG mer gå genom garaget! och en sak till, jag hatar råttor.


Träning dag 1

Haha för det första måste jag bara säga: Fy fan vilken dålig kondis jag har. Nästan så att jag skäms lite. Idag var iallafall första träningsdagen. Det gick bra. Jag och Deic tränade i ca 2 timmar. Alla maskiner var bra men det var en jävel som kallas trappan (?) som bokstavligen dödade mig. Tränade den i 10 minuter och varje minut som gick tänkte jag: Jebem ti mater hamburgare, jebem ti mater kebab, jebem ti mater pita, volim te chokladu moj!

Den dödade mig så mycket så att jag hoppade till av rädsla när jag såg mitt tomatröda face i spegeln. Det syntes att jag tränat iallafall. Hahaha. Nu ska jag vila ett bra tag och börja plugga senare. Tur så har jag inte mycket alls att skriva så det är lugnt!

Måste bara påpeka att Skärholmens gym har typ världens sämsta musik. Tempot är inte högt alls, men ska jag säga som lyssnar istället på juggemusik när jag tränar. Ajde nu orkar jag inte skriver mer (jag skriver ett inlägg direkt efter)

Hur mår ni idag då?

Dåligt immunförsvar är inget att leka med

Fan fan fan!! Hahahaha wtf händer med mig? När jag kom hem från London så hade jag skit ont i halsen, som värsta halsbrännan.. Kunde knappt svälja.. När den smärtan gick bort förvandlades det till en förkylning. Näsan började rinna, den blev täppt, min röst förvandlades till en robot röst och jag nös hela tiden. Nu när det nästan är borta så har jag fått slemhosta hahahaha asså fan va irriterande!!

Nej nu ska jag kila iväg till skolan..

Godmorgon part 2

Ja nu är det den andra halvan som ska säga god morgon :) Haha jag kom aldrig upp imorse, så jag missade första delen av föreläsningen.. Jag tänkte dra dit kl 3 när den andra halvan börjar.

Ska upp nu och röra mig mot badrummet.. Dagens planer är att dra till skolan, och därefter drar jag kanske till träningen.. Är inte helt frisk än.. Borde jag gå och träna då?? Beslutsångest..

Jag hoppas att ni har en roligare måndag än mig.

Hörs snart! /L

God morgon

Goooooood morning ladies and gentlemens!

Jag sitter vid datan. Ska egentligen upp och fixa mig för att träna, men jag sitter vid datan. Mina ögon är fortfarande halvstängda, fastän jag tvättat ansiktet. Lyckat! Nu blir det träningsdags i 3 timmar ;) Woho! Så vi hörs senare när vi sitter i bibblan! pusspuss


The end

Filmen tog slut för tio minuter sen.. Den var bra :) Imorgon när jag vaknar kommer jag ångra mig att jag inte sov tidigare .. Dumt av mig haha men jag kan inte somna. Sitter här och snackar med Vajana och Marko, som underhåller mig just nu.. Kul att det finns nattmänniskor som mig.

Poetic Justice

Ska ta bort datan från sängen och sätta på tvn.. En film började nyss.. Poetic Justice heter den och den verkar vara väldigt intressant. Janet Jackson och Tupac spelar huvudrollen.

Amerikanskt drama från 1993. Efter att ha bevittnat mordet på sin pojkvän, hoppar den unga Justice av universitetet för att bli hårfrisörska. Dock drabbas hon av en depression och börjar att undvika sina forna vänner. Hjälpen ur depressionen blir poesins värld...

I rollerna: Janet Jackson, Tupac Shakur, Regina King, Joe Torry, Tyra Ferrell, Billy Zane. Regi: John Singleton.


Shit, juste.. Höll nästan på att glömma att jag har skola imorgon. Kl 12-18 .. :( Wish me luck.

Godnatt / Luce

Converse goes väska

Kolla vad jag hittade i London.. Hahahaha vad tycker ni? Skulle det se fint ut att gå runt med en jävligt stor converse sko som väska, eller skulle ni kastat den i en container?


I'm in love with a fairytale..


En bild från Budva. Helt hjärndöda vi är.

Aleks, Dane, Luc, Oli, Vanja

Den här bilden påminner om sommarkvällarna i Budva, Montenegro. Vi var 5 tjejer som bodde ihop.. Vi skulle dela badrum och allt. Därför fick den som skulle duscha först börja typ 3 timmar innan den sista haha för att vi skulle kunna hinna fixa oss såklart. Inte nog med att vi var 5 tjejer, så hade vi två killar hos oss all the time. Dem bodde nästan här, nämligen Dane och Aleks. Sen hade vi även besök av några andra. Den långa tiden som det tog för oss alla att fixa oss gjorde killarna galna! Haha så vi som var klara (en efter en börja sätta sig i soffan) började dricka med grabbarna och så pumpade musiken högt ut högtalarna.. Det var varmt och Nina blev självklart sjuk och vägrade låta oss sätta på aircondition, så vi var tvungna att öppna ytterdörren.

En kväll så fick vi ett oväntat besök.. Nämligen av en gammal gubbe som inte skämdes. Han rentav öppnade dörren helt och hållet och skällde ut oss. Han skrek så fula ord och nästan la en förbannelse över oss.. Hahahahahaha och så hör man där ute "De där jävla norskarna blabla". Norskar undrar ni nu? Jo, Nina var tvungen att bränna in "I'm in love with a fairytale" av den norska Eurovision vinnaren på cdn..

som vanligt kan jag (luci) inte sova..


Till skillnad från svenska tv-program, såna som man ska ringa in och vinna pengar, så har juggar kryddat till det bakom tv-rutan hahaha! Älskar detta!

"A ona igra, vrti se kao cigra 
meni se pije, zato sto moja nije 
a ona igra, vrti se kao cigra 
zadnje mi je pice, do zore moja bice ...
OPA OPA"

Hahahaahahah!! Oli kommer skratta när hon ser den här klassikern

Zeljko Joksimovic 3 april


Zeljko Joksimovic kommer återigen till Gamla tryckeriet i Alvik. Såklart vi ska dit hahaha det har jag redan bestämt.. Jag ska se till att vi blir mer än 20 pers. Folk från Uppsala, Stockholm och Norrköping. :) Vi måste ta igen att vi inte drog på Aco Pejovic (och gjorde en favorit i repris oli ;) haha)

Beyoncé Knowles pregnant!

Enligt nyheter 24 så har sajten mediatakeout.com fått uppgifter om att min IDOL Beyoncé Knowles äntligen är gravid med Jay-Zs unge. Verkligen underbara nyheter. Nu får man snart äntligen se hur deras baby kommer att se ut. Med Beyoncés fina utseende och Jay-Zs not so fina face. Hahaha nej men, om detta är sant, så hoppas jag på att få höra mer från Beyoncé och hoppas på att hon inte tar en alltför lång paus. /Luc

Jag citerar hela artikeln här.

"Beyoncé är gravid

Beyoncé och Jay-Z ska bli föräldrar.

Beyoncé väntar sitt första barn, skriver sajten MediaTakeOut.com som har fått sina uppgifter från "en mycket trovärdig källa".

Enligt källan mår Beyonce bra och vilar för tillfället, men hon förväntas fortsätta arbeta under hela graviditeten. Och pappan Jay-Z är överförtjust över att få sitt första barn med Beyoncé, skriver Huffington Post.

Både Beyoncé och Jay-Z är kända för att vara ytterst förtegna om sina privatliv. Beyoncés presstalesman vägrade att kommentera uppgifterna och presstalesmannen för Jay-Z gick inte att nå, skriver New York Post.

Beyoncé, som har umgåtts mycket med sin syster Solanges son Daniel Julez Smith, vet att livet som förälder kan vara kämpigt.

Jag vill verkligen ha barn, men jag vet att det är mycket jobb och slit med ett barn. Jag hoppas att allt bara sker naturligt, jag har inte ens haft tid att koppla av på sistone, sade Beyoncé i en intervju med tidningen Alluretidigare i år.

Beyoncé, 28, och Jay-Z, 40, började träffa varandra år 2002 efter att de gjort flera samarbeten tillsammans, bland annat hitsingeln "Bonnie & Clyde".

Paret gifte sig år 2008."

 


Baby on board?

Let's get sweet and hit the karaoke bar


Vilka minnen! Flera år sen som nybörjare


:)

Nu ska jag vara snäll och sortera in våra inlägg under respektive kategorier, Olja och Lucy.

Update: Jag skämta bara, det var alldeles för jobbigt. Men från och med nu börjar vi lägga in våra inlägg i rätt kategori :)

God natt!

 

Nu blir det sovdags. Är inte egentligen så trött men imorgon på morgonen kommer jag tänka: Varför somnade jag inte tidigare? Som vanligt! Och det är så j*vla varmt här i rummet så att jag kommer knappast somna. Men men imorgon väntar en fullspäckad dag. Det ska bli så skönt att äntligen komma igång med träningen.

Förövrigt vill jag välkomna alla nya läsare. Hoppas ni stannar :)


Update: Jag har fortfarande inte somnat och klockan är 01:38 just nu. Luci har tröttnat ut mig med headernskiten så nu är jag sömnig som fan. God natt!

Bikinisar



Finns en massa snygga bikinisar på intenet. Dessa hittade jag på Nelly.com.


12 saker du inte visste.

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin. (Fått i mig? Tror nog att det dröjer ett tag innan man simmar nästa gång)

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag. (Fräsht!)

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår. (Okej, jag blir äcklad)

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover. (What????? Detta kan inte stämma)

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. (Som tur är skakar jag oftast inte hand med folk utan det räcker med ett hej)

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. (Samma sak där)

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna. (Speciellt juggar som pussas tre gånger)

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. (Så lite? haha)

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Dagens låt

Dagens låt blir I Wish med vår svenska artist Hani.



Humor



HAHAHAH barn är så kloka!


Klassiker



HAHAHAHHAHAHAHAHAHA lika kul varje gång.


28 mars 2010

Skit det är helt sjukt hur snabbt tiden flyger iväg. Snart är det april och ett steg närmare till sommaren. Längtar så mycket, planerna är planerade (?) och jag känner på mig att det kommer bli grym sommar.

Kom nyss hem från Sandric. Var där ett bra tag och vi satt och spelade Buzz. Ni vet det där frågesportspelet. För att ha spelat det första gången var jag grym. Kände att vissa personer (Nenad & Nemanja) hade spelat för många gånger. Det var därför de låg i toppen (dålig förlorare) Hahaha! Men nästa gång ska ni se. Det var riktigt kul, fastän man förlorade. Imorgon blir det gym på morgonen och sen blir det raka vägen till bibblan där jag och Deic ska plugga och göra klart vår uppgift.

Hoppas du mår bättre Lucce. Krya på dig <3 (glassstrut HAHA)




Real Madrid kickar Kaká

Har ni sett nyheterna? Tydligen har jag tagit över Kaká och även tagit hans nummer.. Snart flyttar jag ner till Spanien och satsar stenhårt på fotbollskarriären.. Hahahahaahahahahhaa jag hoppas att min tråkiga humor inte dödar er.
Tänkte bara visa er min tröja :)


<3

Måste bara berätta för er vilken dum idiot jag är :) I början när folk började skriva "<3" dem här hjärtana så fattade jag aldrig vad det var för något.. Jag trodde att det var glasstrutar och blev mest glassugen än att fatta att det var något så gulligt som ett hjärta haha..
Nu ska jag sova for real, jag bara skjuter upp det hela tiden.. Får ju en timmes mindre sömn inatt också :(
/L

AAATCCHHJOOO

Glömde publicera ett inlägg jag skrev ikväll.. Gör det nu :)

Så låter det hos mig just nu.. Jag nyser för fullt haha. People are talking shit about me. Hahaha.. Jag vaknade upp efter min siesta och såg Olis inlägg om Earth Hour. Jag hade glömt bort det (sanningen är att jag aldrig visste att det var) och sprang till fönstret för att kika om Fittja var nedsläckt, och som jag förutspådde så lyste det mer än någonsin.. Haha så typiskt. Själv försökte jag släcka alla lampor och stänga av allt i alla rum förutom mitt. Jag blev lite rädd med tanke på att jag var ensam hemma helt sjuk och svag.

Another thing that's been bothering me.. What's up with these short bustiers?? Vem fick dem att ploppa ut från att vara sexiga underkläder till att bli vardagskläder? Här sitter folk och förespråkar om att alla ska vara nöjda med sina kroppar, om hur idealen ser ut idag och att man ska vara en förebild för de yngre och blabla. Det låter givetvist jätte bra, men hur kommer det sig att denna bustiern blivit så känd och uppmärksammas av alla "förebilder"? Det är tråkigt att det har blivit så, för på ett omedvetet sätt så har ni uppmanat tjejer att banta, svälta eller träna sönder sig. Alla vet att det där sitter fint hos smala tjejer med modellkroppar och inte för en tjej med lite extra kött på benen. För då skulle alla bara skratta, även om man hade världens bästa självförtroende. Nejnej, not good. Dessa saker ska tillbaka till sovrummet och stanna där. Där man är hur sexig som helst med sin boyfriend :)

Men det är inte bara det.. Jag var inne i BikBok och såg att klädesmodellen som står där vid ingången också visade sin mage. Alltså, personalen hade klätt modellen så att tröjan nästan var som en magtröja. Och så som en klädesmodell har på sig kläderna, så brukar andra oftast också ha så.. Det är jätte synd tycker jag fan. /L


Laku noc

Jag är sjuk och mår inte bra just nu. Men jag tänkte slänga in ett godnatt inlägg och påminna er party människor att vrida fram klockan en timme inatt.. Det vore tråkigt att komma sent till jobbet imorgon :) På tal om jobb, så jobbar jag imorgon.. Vet inte hur det ska gå till, men jag får försöka! /L


Earth Hour!



Glöm inte att släcka ikväll. En timme. 20:30!


I love you Phillip Morris 2

Igår så gick jag och Lucce på bio och såg filmen "I love you Phillip Morris". Måste säga att den var riktigt skum och störd film. Helt okej men inte bra! Man visste liksom vad som skulle hända. Jag och Lucce har alltid en tendens att kommentera filmen under filmen. HAHA något som många stör sig på men det skiter jag i.

Mötte Luci i Liljeholmen och på min 13 minuters tunnelbanefärd hände detta:

- Såg två spyor. (Inte direkt något man vill se, så jag höll på att spy jag med)
- Såg en kille äta sitt snor. Han satt gömd i trehörningen och trodde inte att jag såg. Men spegeln is the shit! Återigen spyattack.
- Såg en tjej som var så full så att hon inte kunde stå på sina bara ben.
- Såg ett gäng och en tjej med de som hade strumpbyxor och ett kort linne och hon vägrade typ ta ner det så att alla äckliga gubbar satt och kollade på henne.
- Hörde en tjej prata om sin mammas ekonomiska problem och hennes pappas kärleksaffär. (Stackars tjej, men sånt ska man hålla för sig själv)


Ja, det var det! HAHA!

Idag var jag på en nära väns mammas minnestund. Den människan är så stark att det är sjukt. Hon är en underbar och godhjärtad människa och likaså var hennes mamma. Vila i frid

Nu ska jag ta och vila lite. Har världens huvudvärk så att huvudet sprängs snart! Pusspuss / O


27 mars 2010

And I'm up! Fan vad snabbt tiden går! När jag skrev rubriken så fattade jag själv inte att det redan är 27 mars! Om några dagar är det april, och med april så kommer påsken och våren. Jag tror, men bara tror att man ändrar vintertiden till sommartid imorgon.. Det blir väl kul :) Om bara några få månader så är sommaren här!

Anyways, jag sov inte bra igår natt heller.. Ni kan ju fatta varför. Min mobil dog under natten (vilket är det värsta jag vet!!) och jag vaknade och såg på klockan att den redan var tjugo i tolv! Wtf varför dog du jävla mobil?? Nu missar jag träningen och jag kan fortfarande gå, men det kändes dumt att göra det nu :p Ska ligga här och vila tills Oli ringer mig. Vi ska nämligen gå på Rafels mammas minnesstund idag.

Nu ska jag försöka tvinga mig själv att sova lite haha /L

I love you, Philip Morris

Tror jag att filmen hette? Jag och Oli drog på nattbio idag.. Jag hade ingen aning om vad filmen handlade om eller vilka som spelade.. Satt som vanligt i sista sekunden och frågade ut Oli om hela filmen haha! Vi två har en tendens att diskutera filmen under hela filmen som gamla tanter.. Men vi vill ju bara vara säkra på att vi förstår filmen rätt och det är roligt att lägga sånhär "Såg du det där????!" Såklart hon såg det, men jag tror att alla är tröga och måste nästan förklara allt HAHA. Filmen var iaf helt okej.. Väldigt konstig enligt mig.. Jag ville ha mer handling, mer action, ville att saker skulle hända. Alla säger att filmen är bra, så det är nog bara jag som har en annan filmsmak.

Mamma tvingade i mig en massa medicin nu, men det känns mer som sömnpiller? Hahahaha jag känner mig drogad och kommer slockna vilken sekund som helst. Det gör inte längre så ont i halsen.. Men det har utvecklats till en förkylning! :( Näsan rinner och är täppt, jag hostar som fan och jag nyser hela tiden! Snacka om dåligt immunförsvar. Därför säger jag godnatt nu :)

Hörs imorgon! /Luc

Jag vill också göra som Olja.. haha

Senaste

1. Kompis(ar) du träffade: Olja
2. Personen du pratatade med: Mamma eller pappa
3. Du fick SMS av: Grannen
4. Du kramade: Oli när vi sa hejdå haha

Idag

5. Kläder: Håll i er nu! Svarta mjukis, svart långärmad tröja, svart munktröja, svarta strumpor, svart skinnjacka hahahaha!
6. Bättre än igår: Nej, det var typ värre idag?

Imorgon

7. Är det: En ny dag
8. Planer: Träning (fast jag bara ska sitta där och få närvaro typ) Minnesstund för Rafels mamma <3, jobba kanske eller vila
9. Något tråkigt som händer imorgon: Inte tråkigt direkt, men jobbigt väl.. Kommer vara en ganska känslofull dag

Favorit

10. Nummer: 6, 8, 12, 13.. Finns säkert fler haha
11. Färg: Svart och vit
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon? Ja
14. Humör för tillfället? Känner mig jävligt sjuk just nu..

Frågor och svar

15. Det första du gjorde: Ligga i sängen i en halvtimme innan jag kunde stiga upp ur sängen..
16. Vad åt du sist? Popcorn
17. Vad irreterar du dig på? När någon är seg och inte fattar
18. Tror du på distansförållanden? Ja, om man har varit tillsammans rätt länge och vet vad båda vill med förhållandet
19. Vem tänker du på just nu? Vem tänker DU på just nu?
20. Tror du att personen tänker på dig med? Lätt
21. Vart reste du sist? London baby!
22. Vad gjorde du igår kväll? Jag hosta mig till sömns haha
23. Liknar du din mamma eller pappa? Jag liknar min pappa när jag är ofixad och mamma när jag är fixad.
24. Ler du ofta? Om jag har bra människor runt omkring mig
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Allt i ett paket
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Tror ni att jag har den turen att jag ser något sånt?
27. I vems säng sov du i igår natt? Min
28. Vilken färg har din tröja? Vit, Real Madrids matchtröja :)

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. Gråter du när du skadar dig? Det beror på hur stor skadan är och med vem jag är med

Lycka

32. Är du en glad person? Jag tror det
33. Vad gör dig glad? Min familj och mina vänner OCH att resa
34. Önskar du att du var lyckligare? Jag är lycklig just nu, men en lottovinst på några miljoner skadar inte
35. Är lycka överskattat? Kanske, kanske inte
36. Kan musik göra dig glad? Alltid!

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Ja
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och utan att mena det? Ja haha när jag var yngre kände jag mig pressad att säga jag älskar dig tillbaka när någon sa det, men inte längre haha jag har hittat ett sätt att slingra mig ur det
39. Har du en flick/pojkvän? Näe haha
40. Är du nöjd med det? Ja
41. Är du kär? Om du är det

Hat

41. Vem hatar du verkligen? En person
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej, är inte lika mobbad som Oli haha
43. Är du en mobbare? Nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Alltid om det är något inom familjen, annars slåss jag haha (not)
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja massa gånger. Man lär sig sina misstag att lita på fel folk

Skolan

46. Gillar du skolan? Nej
47. Favoritämne? Inget
48. Värsta ämne? Allt
49. Har du spytt i skolan nån gång? Ja faktiskt.. När jag gick i gymnasiet
50. Är skolmaten god? De få gångerna jag köper mat i skolan så smakar det ingenting

Tråkigheten tar över..

Senaste

1. Kompis(ar) du träffade: Deic
2. Personen du pratatade med: Familjen, alla pratar i mun på varandra haha.
3. Du fick SMS av: Lucce som vanligt.
4. Du kramade: Syster

Idag

5. Kläder: Leggings, svart linne och kofta.
6. Bättre än igår: Lika lång dag typ. Ush!

Imorgon

7. Är det: Lördaaag. Händer massor.
8. Planer: Minnesstund för Rafels mamma <3, shopping, på kvällen får vi se.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Vet ej. Varje dag är en dag för sig.

Favorit

10. Nummer: 9
11. Färg: Svart och vit. Ovanligt?!
12. Årstid: Sommar helt klart. Den här vintern var värst.
13. Saknar du någon? Nej ingen.
14. Humör för tillfället? Trött men ändå inte. haha hur det går ihop vet jag inte.

Frågor och svar

15. Det första du gjorde: Imorse? Ville slänga mobilen i väggen när alarmklockan ringde.
16. Vad åt du sist? Sushi
17. Vad irreterar du dig på? När någon pillar på mig.
18. Tror du på distansförållanden? Beror på hur pass mycket man vill satsa på förhållandet.
19. Vem tänker du på just nu? Många.
20. Tror du att personen tänker på dig med? Maybe.
21. Vart reste du sist? Belgrad. Längtar till sommaren.
22. Vad gjorde du igår kväll? Sov
23. Liknar du din mamma eller pappa? Liknar pappa.
24. Ler du ofta? Alltid.
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Självklart.
27. I vems säng sov du i igår natt? Min egen.
28. Vilken färg har din tröja? Grå just nu.

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja.
31. Gråter du när du skadar dig? Inte ofta, skriker oftast.

Lycka

32. Är du en glad person? Ja, enligt mig själv iallafall.
33. Vad gör dig glad? Mina vänner, familj och humor.
34. Önskar du att du var lyckligare? Jag är lycklig.
35. Är lycka överskattat? Ja.
36. Kan musik göra dig glad? Ja, självklart.

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Ja.
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och utan att mena det? Ja.
39. Har du en flick/pojkvän? Nepp.
40. Är du nöjd med det? Nepp.
41. Är du kär? Nej.

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Hat är ett väldigt starkt ord, så nej jag hatar ingen.
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? HAHA, ja.
43. Är du en mobbare? Nej.
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Gråta? Vem gråter? Jag skriker.
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja.

Skolan

46. Gillar du skolan? Ja.
47. Favoritämne? Samhälle.
48. Värsta ämne? Alla no-ämnen och Matte.
49. Har du spytt i skolan nån gång? Ehm, kommer inte ihåg.
50. Är skolmaten god? Universitetet har ingen, så pressbyrån é helt okej.

100326

Typiskt! Jag skrev ett inlägg, skulle precis posta det så försvann internet. Jävla skit! Iallafall så skrev jag detta:

Heeeeeello!

Hur mår ni? Sitter här och målar mina naglar. Ska på nattbio ikväll med Lucce. Vi ska nog titta på "I love you Phillip Morris". Har någon sett den? Är den bra? Jag har hört att den är bra men vi får se.

Idag hade jag mitt första seminarium. Läraren verkar helt skum och hm jag vet inte. Får se hur denna kurs går, men det ska nog gå bra. Hoppas vi! Efter skolan så gick jag och Deic till Skärholmens simhall. Vi köpe äntligen träningskort. Så det blir 3 gånger i veckan. Beach 2010 släng dig i väggen.

Vad händer ikväll då? puss på pannan /O


26 mars


Godmorgon alla fina :)

Jag ligger här i sängen och lyssnar på låten ovan, som är en av mina absoluta favoriter. Passar lagom in såhär på morgonen :) Ska upp och borsta tänderna nu, tvätta ansiktet och slänga på mig mjukisarna och dra till skolan en stund.. Ska gå på introduktionen till en ny kurs. Sov inge bra inatt heller :(

Jag slutar egentligen vid 3 idag, men jag får se hur länge jag orkar stanna kvar i skolan.

Hoppas Ni har en underbar dag idag! /L

:-*



Ville bara skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. Ska kolla på Big Bang Theory tills jag somnar. Längtar till helgen. Sitter och pratar med Luci på msn. Hon har fått en galen idé om att hon ska göra olika challenges. Man märker att förkylningen och hostan tar över haha. Hennes första förslag är att stå på händer i tio sekunder. Det värsta är att hon försökte få med mig där också. Absolut inte, haha. Men jag kan vara fotografen och ett gott skratt kommer jag få. Hahah, hon är underbart galen.

Imorgon fredag. Äntligen! Ska köpa mitt träningskort med Deic imorgon så nu blir det träning 3 gånger i veckan. Vi får väl hoppas på att det också blir så. Bättre och roligare att träna med någon än själv. Det var nog det jag ville ha sagt. Eller hm.. Ja det var det. God natt Laku noc. Puss på pannan.


a moment



a moment, a love
a dream, a laugh
a kiss, a cry
our rights, our wrongs


Snyggt



Like like like.


Tröttis

Jag tror nog jag inte kan skriva hur trött jag är. Okej jag ska inte sprida negativ energi men det känns som om jag har typ : vad vet inte vad! Kom hem typ för en stund sedan då jag varit på privatekonomi skiten hela dagen. Fick iallafall mitt intyg och nu är jag nöjd. Denna dag ska jag spendera med att vila. Håhå :)

Hämtade ut två paket igår. Ett från H&M och ett från Elf.


Dessa beställde jag: Kan jag att jag trodde att nit-skorna skulle vara vita men de är lite creamgrå aktiga. Men de är jättesnygga likaså de andra. Sedan beställde jag smink från Elf. Billigt men bra smink från England. Jättebra produkter enligt mig, tycker att ni bör kolla in sidan.


I'm here

Jag är här jag lovar! Har bara inte haft den där blogglusten men tydligen har luci haft det. Luci stackarn är sjuk så vi får nog hitta ett sätt att pigga upp henne.

Kom hem klockan sju igår från "skolan" eller snarare en föreläsning om privatekonomi. Höll på att somna, och efter 5 timmar (det började kl 1) så skriver Dea till mig på pappret: 5 timmar ge mig mat HAHA! Det kom så klockrent från ingenstans. Så jag skrattade ihjäl mig och precis så sa tydligen föreläsaren något roligt (enligt honom själv) så han trodde att jag skrattade åt hans skämt! Passande hahah!

Nu är det dags för ännu en dag. Så jag slutar halv 6, så vi får höras då :) puss på pannan!


Godmorgon

Good morning! Nu är jag vaken efter en hemsk natt.. Jag har nackspärr och halsen svider fortfarande! Dessutom har jag fått hundra samtal imorse.. Hur kan människor inte respektera min skönhetssömn? Haha nej jag driver, men det är för mycket saker på en och samma gång, så jag blir väldigt grinig om jag har en sån här morgon..
Har världens huvudvärk, så jag tänkte ligga här i sängen och kolla på lite tv. Under tiden så kan ni underhålla er med alla hundra inläggen jag skrev igår haha.. Och vart har Olja dragit vägen? Dags att komma tillbaka till bloggen!
Puss /L

Dilemma

Kommer ni ihåg när den här låten kom ut på i Sverige? Och inom en dag så hette alla tjejer i sin msn lista "No matter what I do, all i think about is you.. Even when I'm with my boo, boy you know I'm crazy over you" och killarna gick runt med en vit tejpbit eller plåster på ansiktet som Nelly hade.. Hahaha det var tider det!
Nu har Smallville börjat på 3an så det får bli mitt sista inlägg för inatt!
/L

John Mayer - Waiting for the world to change

Har en väldigt härlig och skön låt att bjuda på :)


Youtube

Det är tråkigt och det är natt.. Vad gör jag då? Jo, självklart så sitter jag inne på min favorit sida youtube haha!
Idag blir temat musik. Fråga mig inte varför det bara blev philipinos haha dem är väl grymma på att sjunga! /L

Varför Gud fick jag fin röst? Haha jag får väl nöja mig med att tro att jag har en fin röst när jag står och sjunger i duschen.. Eller så får jag sitta och lyssna på min rap låt jag gjorde häromdagen (haha!!)

25 mars

Idag är en väldigt speciell dag! Idag är jag glad, (trots min halsbränna), dels för att det är våffeldagen hahaha jag har förberett mig som en åsna för det! Fråga mig inte varför, när jag är sjuk så blir jag konstig. Men jag storhandlade idag och köpte med mig våffelmix (för att jag är lat, annars är jag nästan Sveriges bästa kock haha), sylt och grädde! Ska ut och köpa Ben & Jerrys strawberry cheesecake imorgon också.. Vill testa de ihop haha.. Ja, idag är en bra dag för att det är löning och studiebidraget kommer idag! Så jag hoppas på många gäster i restaurangen imorgon, (mer gäster, mer kul för mig) haha och så är det en speciell dag för mig av personliga skäl! :D
Nu hoppas jag bara på att humöret håller sig till morgonen! Eller snarare lunchtiden, då jag troligtvist kommer att vakna.. Haha
/L

10 små tips på hur ni ska bli nykära igen i er partner

Eftersom att det är väldigt många som blir så pass vana och bekväma med sina partners efter en viss tid så tyckte jag att den här texten passade in. Bara för att man har varit tillsammans i ett par år så behöver det inte betyda att man inte längre ska få känna pirret och fjärilarna i magen, att man inte längre småler och fnittrar när man läser ett gulligt sms, eller att man inte längre ska tycka att det är speciellt att bara hålla varandras händer. Om förhållandet är dött efter ett eller två år och ni inte gör någonting åt saken så finns det ingen framtid för er. Tänk er när ni ska gifta er och vara tillsammans i en livstid.. Då kommer ni sluta upp som en sur kärring eller gubbe som är trött på livet. Kärlek ger oss styrka, ger oss lycka och den ger oss det där lilla extra i livet :) Så ta vara på kärleken, och om förhållandet är på väg mot sitt slut så kan ni läsa dessa tips och försöka krydda till det igen! /L

 

Du svävade på moln när ni just hade börjat träffas eftersom allt ni upplevde tillsammans var nytt och spännande. Efter en tid ihop har den där första förälskelsen lugnat ner sig en aning och ersatts av en djupare kärlek. Men er relation behöver inte hotas av vardagens rutin. Läs vidare för tips som ger er gnistan tillbaka!

1. Upplev nya saker tillsammans
Nya upplevelser är ju det som gör det så spännande att vara nykär, så prova att lära er något nytt ihop, res till ett ställe där ingen av er varit tidigare eller helt enkelt prova en ny restaurang ihop. På så sätt skapar ni ett minne som bara är ert!

2. Ansträng er
Det är klart att du ska få vara dig själv i ditt förhållande. Och då kanske ”dig själv” är en person som går runt i pyjamasbyxor hemma. Visst. Men minns du de första gångerna han kom hem till dig och du hade planerat din outfit in i minsta detalj? Om du anstränger dig för att göra dig fin så kommer han att återse tjejen han blev kär i. Detta gäller förstås honom också! Bort med träningsoverallen och fram med finskjortan även hemma!

3. Överraska honom
Oavsett om det rör sig om en hemlagad middag eller en romantisk helg i Paris så kan en överraskning tillföra förhållandet krydda och spänning. När höstmörkret faller på och vardagen gör sig påmind så är en oväntad godbit precis vad ni behöver!

4. Uppskatta varandra
Har ni varit tillsammans en längre tid så är det lätt hänt att ni tar varandra för givna. Äkta kärlek är sällsynt, så uppskatta det ni har! Visa för din kille att du är glad att du har honom, i både ord och gester. Det kan vara en liten söt detalj som att smyga in en lapp i hans ficka där du skriver hur mycket du älskar honom eller ett gulligt SMS. Då är det garanterat att du får samma uppskattning tillbaka!

5. Återskapa er första dejt
Gå tillbaka till det mysiga kaféet där ni hade er första dejt och återupplev de där fjärilarna som fladdrade runt i din mage när ni höll på att falla för varandra. Se tillbaka på den tid ni har tillbringat ihop, på hur långt ni har kommit sedan den där nervösa första kvällen och bli kär i honom på nytt!

6. Upptäck konsten att kyssas
Kyss varandra oftare! Svårare än så behöver det inte vara att boosta romantiken. Ge honom en passionerad kyss istället för den vanliga pussen när ni hälsar på varandra och se till att det sista ni gör innan ni somnar är att pussas!

7. Krydda sexlivet
Ni känner till varandras kroppar perfekt och du vet exakt vad som tänder honom. Men är det kanske så att rutinen börjat krypa in i ert sexliv? Testa att ha sex på oväntade ställen, som köket eller badkaret eller satsa på ett set nya sensuella underkläder för en erotisk nystart i förhållandet!

8. Ge komplimanger
I det nykära stadiet överöste han dig med komplimanger och du kände dig som den snyggaste tjejen på jorden. Dags att få tillbaka den känslan! Ge honom beröm för middagen han lagat till dig, lägg märke till hur bra hans nya tröja passar eller peppa honom inför jobbintervjun. Alla mår bra av att känna sig attraktiva och ett enkelt ”vad snygg du är idag!” kan räcka överraskande långt!

9. Prata
Ta tid till att verkligen ha en meningsfull konversation som kan fördjupa er relation och stärka bandet mellan er. Att passionerat diskutera ett ämne, även om ni har olika åsikter, kan skapa intensitet mellan er och hjälpa er att förstå varandra bättre.

10. Skratta tillsammans
Allt behöver inte vara så allvarligt jämt! Se en rolig film, läs en kul bok eller bara tillåt er själva att vara barnsliga och fjantiga tillsammans! Att skratta tillsammans påminner er om hur bra ni trivs ihop – och att ni kan vara er själva med varandra och bejaka det som ni tycker är roligt.

Text tagen från Cosmopolitan.se




sleepless as usual

Jag mår inge bra, det blir inte bättre :( Igår natt så kunde jag knappt få någon sömn p.g.a. halsen.. Jag hoppas att det inte händer igen inatt. Jag har missbrukat de här halstabletter tillsammans med bafucin. Blä kan inte känna av min mun längre.. Jag käkade en mandarin och fick världens äckligaste smak, it tasted like SHIT haha ni vet som apelsinjuice på morgonen efter att ni precis har borstat tänderna?

Alla har redan gått och lagt sig.. Det är så tråkigt att försöka underhålla sig själv på nätterna haha.. Jag sitter bokstavligt talat och letar roliga klipp på youtube, och ett klipp är väl runt 1-10 minuter.. Så ni fattar säkert hur många klipp jag klickar mig igenom ..
Nu är det CSI på tv och jag är överlycklig över att det äntligen finns något att kolla på! :D

:(

Jag har så jävla ont i halsen.. Det är nästan så att jag vill dra in till akuten och få morfin.. Nej men det är jävligt obehagligt :( Jag drog till apoteket och köpte halstabletter.. Dem kostade 79 kr och det var bara för 20 tabletter.. Wtf?? Inte nog med det.. Dem hjälpte inte så mycket.. Visst, min gom och lite av det övre tandköttet blev nästan helt förlamat men smärtan i halsen känner jag fortfarande.. Finns det något jag kan göra som får det här att gå bort? Ska testa dricka en flaska kan jang nu :(
Smell you later /L

Halsbränna

Under natten så har jag fått världens halsbränna! Jag vaknade upp flera gånger av att det gjorde så ont i halsen när jag andades.. Det kändes så konstigt. Jag kan inte svälja ingenting. Min röst är helt borta och av någon konstig anledning så har jag världens baksmälla? Haha jag har inte druckit, men så känns det just nu :(
Tänkte göra lite te och frukost så hoppas jag på att jag ska må bättre..
/L

man märker att jag (luci) inte kan somna..


remember the first day when you smiled at me


Kines låt

Många har undrat hur kinesiska låter i musik. Ja du.. haha jag lyssnar inte på det, men jag har hittat några låtar på youtube nu, som jag vet är väl rätt kända där borta? Ärligt talat så har jag ingen aning, men jag är ganska trött nu så det fick bli en lugn låt.

you can't always look pretty

Hur ska man leva upp till film idealerna som sover och vaknar som prinsessor?? Haha Hollywood måste göra kvinnorna mer realistiska med fula finnar och rufsigt hår och ett blekt ansikte med säckpåsar. Det är meningen att man ska vara bekväm och ful när man sover. That's it! Hahahaha iaf i min värld.


23 mars 2010

Jag vill ut och simma idag, men jag tror att Oli är upptagen med sin bok haha. Så jag sticker ut för en jogging runda.
Hörs senare!
/Luc

Sol & Värme

Efter all slösande till London resan (mamma och pappa betalade allt där (a)) så känner jag att jag borde spara pengar till flera resor under sommaren. Jag skulle egentligen ha åkt på en studie resa, men det verka som att alla inte tog tag i saken och det känns bättre nu att åka iväg till kolmården under en dag med min lärare, the all time hater Barbro haha. Visst skulle det kännas skönt med sol och bad, men det blir bara mer resor för sommaren :)
Jag kollar på tv just nu och den där cola reklamen kom fram.. Ni vet den där när en tjej har sin kille hemma och så kommer hennes föräldrar på besök och så ska colan göra honom till värsta actionfiguren och bädda sängen och få allt att se fräscht ut.. Ja du, när jag ser den så undrar jag hur man kan hyra den där helikoptern. Hahaha nej men seriöst, alla har väl haft minst en sån händelse i sitt liv? Det är rena "nära döden" moment där!
Bjuder på världens fulaste bild på mig haha, oli snygging!

a new day

Kom precis hem från skolan. Helt onödigt egentligen men men. Morgonen eller dagen snarare började med att jag glömde mitt sl kort hemma, och det insåg jag först framme vid tbanan. Så jag hade 9 minuter på mig att springa hem och hämta kortet och sen springa tillbaka. Tror ni att jag hann? Självklart. Superwomen herself ;)

Nu måste jag spendera hela min dag att läsa förmodligen universums tråkigaste bok. 144 sidor ska vara utlästa och jag ligger bara på sidan 17 så wish me good luck. Planen var ju egenligen att jag igår skulle läst till sidan 70 men jag hann med 17 sidor tills jag somnade. Förstår inte varför man blir sömnig så fort man tar fram en bok. Nej nu måste jag gå och kill myself! :) Hörs senare..


I need 2 go out more

Jag känner mig som en mormor.. Jag har blivit så gammal av mig. Känner ingen ork eller lust för att festa, kanske någon gång i månaden. Är det normalt? Varför är det så? Haha jag känner att jag hellre vill ligga hemma och mysa framför en film än att studsa ute och sen ha ångest över att ta sig hem till the ghetto.

I wanna know what love is, I want you to show me

Jag på Tower Bridge, på väg till London Eye

Beslutsångest

Efter lite beslutsångest så har jag bestämt mig att inte göra den här tentan. Jag skulle egentligen ha pluggat när jag var bortrest, men det blev aldrig så. Jag valde hellre att titta upp på taket i någon timme än att läsa kurslitteraturen.. Typiskt. Haha och det känns dumt att stressa och plugga intensivt i en dag. Jag gör omtentan istället och får ha en lite längre ledighet och dessutom får jag mer tid på mig att plugga.

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Jag har spelat in en låt HAHA jag kan inte andas när jag hörde vad jag spelade in. En kompis till mig nästan utmanade mig att göra det. När någon säger att jag inte kan något eller pratar om någon jag inte gillar som har lyckats med livet så blir jag arg och känner att det är så lätt att jag själv kan klara det. Nog sagt, det blev inte direkt som jag hade förväntat mig. Men fortfarande, tummen upp till mig som testade. Det var riktigt kul.. Men tyvärr så låter det inte som en hit. Hahahahahaahahahahahaha någon mer som vill utmana mig??
/Luc

Tentaplugg

Hello! Jag är tillbaka från London :) Det var väldigt kul, fick spendera mycket tid med mina päron.. Men det var så jävla stort så vi fick klämma in en massa saker varje dag så att vi skulle hinna med allt.. Mamma ville se alla sevärdheter, så här fick vi springa runt till alla möjliga hörn i London, medan jag bara ville shoppa. Pappa följde bara med strömmen haha.. Fick typ 4 timmar på mig att shoppa, så jag drog ifrån mina päron och sprang ända från Tottenham till Marble Arch, det är typ hela Oxford Street, som täcker hela 4 tunnelbanestationer. Där sprang jag helt svettig fram och tillbaka men fick ändå inte så mycket med mig hem haha.
Där var lite från det. Nu måste jag plugga till min tenta nu på onsdag.
/Luc

Världens finaste.

Du sitter här vid min sida och tittar på mig. Du håller mig sällskap och ger mig råd som för mig är lika värdefulla som mat är för ett hungrande barn. Om det är något jag är tacksam för så är det din blotta existens. Vad har jag gjort för att förtjäna en underbar människa som dig? Orden räcker inte till, men jag försöker. Jag försöker dagligen att visa min uppskattning, men jag vet att den varken går att uttrycka i ord eller handlingar. Mina handlingar går inte att mäta med dina, för du är den finaste människan jag känner. Du är en gudagåva från ovan som likt en ängel sprider sitt ljussken över min tillvaro. Du är den som ger mig kraft och styrka att ta mig förbi alla hinder som lyckas komma i min väg. Du är den som på något unikt vis alltid lyckas föra undan skuggan och ge en plats åt ljuset. Du är du och det finns ingen som dig min vackra. Jag beundrar ditt tålamod, din styrka och ditt mod. Du hör till den typen av människa som lämnar avtryck och jag kan ständigt komma på mig själv med att häpnas,. Du är min fjäril, full av tusentals vackra färger som symboliserar alla dina bedårande egenskaper. Jag minns hur du tidigare önskade dig en text tillägnad endast dig. Jag försöker, men förblir stum. Orden blir svåra att formulera för min tacksamhet sträcker sig långt bortom alla ord i världen. Jag tackar dig och hoppas att du förstår. Det räcker inte, men jag vet att du vet. Du är mitt allt och lite till, min andra halva och min förebild. Älskar dig min fjäril.




Detta mina vänner är en dikt till mig från min syster. Hon har en talang som många inte har. Och jag har hotat henne, att om hon inte skriver en bok eller något kommer jag slå henne! Jag må gjort något bra som fått henne som syster. Underbar, hjärta av guld, orden räcker inte till. Volim te!


Happy face



VÅREN ÄR HÄR och den har varit efterlängtad. Var i centrum en snabbis och solen bara skiner och fatta att jag hade skinnjacka. 10 jävla grader. Underbart! Nu luktar det pita i hela huset så jag ska försöka få i mig lite fruokst. Idag kommer även Luuuuuuuci hem som befinner sig nu i London. Smsade med henne för en stund sedan och hon har det bra, hon shoppar just nu. Oh jag vill också. Känner att det är dags för en weekendresa med syrran? Aja nu kurrar magen så jag ska dra. Vi hörs senare. pusspuss. UT OCH NJUT AV VÄDRET FÖR FAN!


Sleeping beauty

Nu är det sovdags. Känner mig helt slut i kroppen. Imorgon väntar en hel dag av föreläsningar, och gissa om jag kommer somna. Back i skolbänken. Sen är det heeeeeeeelg. Äntligen äntligen äntligen! Det var dags, men vad som händer då har jag ingen aning om. Aja, hoppas ni sover gott för det ska jag nu. Puss puss

Ballerinas


Sommar

I need summer. Snälla vi behöver lite solstrålar som förgyller vår dag.



Denna sommar kommer bli så grym!



Fundering

När vi hade So idag pratade vi om mänskliga rättigheterna. Min handledare berättade om en aktuell diskussion:

Man tar en spermie och ett ägg och låter det utvecklas i en konstgjord livmoder för att bli en "människa". Om någon annan människa har problem med hjärtat eller njuren slutar fungera så ska man ta från "människan" (jag gör "" så att ni ser skillnaden) och på så sätt rädda människan med hjärtproblemet. Fattar ni? Alltså att man föder upp "människor" så att de kan typ "donera organer" till andra människor vars njure eller lunga slutat fungera.  "människor" är riktiga människor. Spermie + ägg + hela processen = individ.
Förstår ni? Tycker ni man borde få föda upp för att enbart hjälpa andra människor? '

(Komplicerat att förklara men hoppas ni förstår.)


Hej hej hemskt mycket hej!




Jagode sa slagom

Sitter här ensam hemma & lyssnar på musik. Bara lugn och ro, kommer somna snart. Annars är det alltid världen liv här hos familjen Aleksic. Som vanligt hos alla juggar haha. Hur mår ni då? Idag var det min sista praktikdag och det känns skönt, men ändå är det ju nu efter 2 veckor man kommit eleverna närmare så det blir tråkigt att lämna de.

Igår var en väldigt speciell dag eller kväll snarare. Ingen födelsedag eller något sådant utan alla människor jag träffade på var speciella på sitt sätt. Varför? Jo..

..jag och syrran var på bio igår. Väl i T-centralen kommer vi upp för rulltrapporna och vid spärrarna står det ett gäng killar och spelar på trummor. (Nu menar jag inte trummor trummor utan arabiska trummor get it?) och brevid de står det Connexvakter eller vad de nu är och hänger med i takterna. En meter ifrån står det två gamla tanter och ena står typ och smådansar. Önskar att jag kunde ha filmat detta. Tanten var helt söt och verkligen log med det bredaste leendet.

Väl i bio nu så har jag och syrran fått platser längst upp och som vanligt är vi alltid försenade till bion så vi smyger upp där hela raden är typ tom. Så när jag ska ta ner sätet/stolen och fösa bort lite gammalt popcorn så sätter sig syrran på MIN plats och jag tänker: Vad fan gör hon? Därefter säger hon: Tack vad gullig du är. Och jag som inte fattar varför hon inte själv kan ta ner hennes egna säte /stol säger till henne: Va fan gör du? Det här är min plats. Res dig upp och sätt dig på din egna plats. HAHAH! Ni skulle sett hennes min.

I tunnelbanan påväg till bion hade jag och syrran pratat om vart en tunnelbanechaufför tagit vägen. Har ni åkt med honom? Han som alltid är på gott humör och som inte bara säger stationen som de flesta tråkiga gör. På tillbakavägen åkte vi med honom. Vilket sammanträffande. Han är typ, eller nej, han är den bästa t-banechauffören någonsin. Han igår: God kväll mina damer och herrar. Ni som stiger av får jag önska en fortsatt trevlig kväll och ni som kommit ombord önskar jag en trevlig resa. Dörrarna stängs. Sitter ni bekvämt nu? Om inte så hoppas jag att ni gör det nu. Vi fortsätter mot Norsborg mina damer och herrar. Mot Norsborg. HAHAH han är bäst!

Min kollega Luci är nu i London. Hoppas du har det underbart i London, shoppa ihjäl dig och kom tillbaka på lördag. Misssssss! ♥♥♥♥

Bye Stockholm

Nu kilar jag iväg till bilen och rör mig mot skavsta flygplats! /Luc

luc

Dagens planer: dra till träningen och packa
Dagen vill ha: något gott
Dagens klädsel: shorts och linne (ligger fortfarande i sängen nyvaken)
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: inbakade flätor 
Dagens saknad: många
Dagens humör: seg och trött
Dagens sms/samtal: roliga sms från tomaten
Dagens borde: plugga och packa
Dagens sötnos: jag själv
Dagens längtan: London imorgon!
Dagens sämsta: att jag var tvungen att stiga upp för att jag var kissnödig
Dagens fundering: om jag har planerat klart allt inför imorgon

Hahahaha


I miss i miss









(Vår fina present från våra grannar. Öl och popcorn. Väldigt gulligt även fastän ingen av oss gillar öl)

Ibland är livet för underbart!

Fan att vi inte tog bild på vår lilla Lassie som endast tyckte om tjejer och alltid skällde på killar. Världens bästa Lassie.

Odkad te sretoh...

..ja nemam mira. Jag f*cking älskar den låten. Får mig alltid på super super super humör. Wohoo (För mycket överskottsenergi)

Ingen skola idag, men jag har letat som en galning efter schemat till den nya kursen som börjat på måndag. Utan framgång tills Deic hittade hemsidan och sen dess har jag skrivit in varenda seminarium och varenda förläsning i min kalender. Oh, sen var det jaktdags för att hitta böcker. När jag insåg att INTE en enda fanns på något bibliotek undrade jag om de seriöst är friska i huvudet?

SÅ smarta jag satt och letade upp flera pdf filer med böckerna. Woho jag hittade ca 3 (bättre än ingenting) så nästa veckan är fullstäckad. J*vla skit!


 

Saknar Lucce. also kallas Rui-Ping and we love it HAHA!

Redovisning --> helvete haha

Jag är hemma från skolan nu.. Redovisningen gick åt helvete, tror att vi kommer få en restuppgift på det. Vi hade tydligen missuppfattat hela syftet med arbetet.. Men vi gjorde det vi kunde.
Nu har jag det iaf lite mer chill.. Inga mer arbeten eller något liknande.. Bara tentan nästa vecka. Har inte mycket att blogga om när jag bara har suttit hemma som en kossa och bara pluggat eller tränat.. Boring life.

Saknar mina Aleksic's!

16 mars

Är dödstrött just nu.. Har suttit i skolan och sen fixat en massa restaurangärenden hela dagen! Därför har jag inte hunnit blogga något.. Blev precis klar och jag kom på nyss att jag inte har fixat min redovisning än.. Väldigt lyckat haha.. Blir ingen sömn för min del inatt.. Sajk, jag kommer däcka inom 0.3 sekunder.
Jag vill också se filmer Remember me.. Om Oli säger att den är bra så är den bra. Får väl dra med mig någon och se den imorgon :)


Godnatt allihopa! /L

Remember me..

..var filmen jag och deic såg igår. Eftersom jag hört bra saker om den, och Deic bara dåliga så hade jag inte alls höga förväntningar, men filmen toppade över mina förväntningar. Den var såå bra och Robert Pattinson..mumsbit! Kände mig som en av de där småtjejerna som skriker så fort de ser honom på den vita duken. (dock skrek jag INTE). HAHA! Nej men filmen var skitbra och ni bara måste se den. Absolut! Slutet var det bästa. Något man inte förväntar sig hända.

Kom nyss hem från ännu en dag från skolan. Tur att dagarna går snabbt för jag vet inte riktigt hur jag skulle klarat mig annars. Imorgon har jag äntligen sovmorgon och det var på tiden.

Funderar på att dra till centrum en snabbis? Får se om jag orkar.


mmmmm whatcha say

En nyduschad Lucy drar till skolan nu! Blev inte mycket sömn för mig och jag var tvungen att fixa en massa grejer på morgonen.. Wish me luck haha jag behöver det. Ska sätta mig i skolan och fixa ett arbete + redovisning till imorgon. Efter det så är jag ledig ett bra tag tills tentan nästa vecka. London here I come!

trötter

Kom hem från jobbet vid elva något. Släktträff hemma hos mig. Åt och trixa lite med bokföringen.. Nu sovdags.

Kalinixta kai oneira glyka agapi mou :)
Grekiska nästa hahaha!

Godnatt

Är dödstrött.. Tänkte gå och lägga mig. Jobbar 11 timmar imorgon, och för det krävs det extra mycket sömn :) Zappade runt och såg att Vinterviken precis började på tv4plus hahaha en gammal god klassiker. Vet inte varför den jag diggade den så mycket förut, kanske för att den var inspelad i fittja och i vinterviken, där jag bor och där jag typ spenderade all min tid (skolan) hahaha.. Kände mig rätt hemma i filmen, kunde alla platser ut och in.. Jävla snorunge jag var haha.
Nu går jag och lägger mig, kalinixta ♥



Det roligaste med vintern är att leka med snön :) /L



Can we chill

Visst vill man bust a move såhär chill med denna låt hahaha jag vet inte vad som har hänt med min svenska!! Det är awful och pinsamt.. Har blivit värsta importen haha wtf luci?! En gång i tiden hade jag ju MVG i svenska.. /L

Den där vägen till lägenheten

Kollade på lite bilder och tänkte på den här vägen bakom oss som leder in till vår lägenhet.. Hahahaha så mycket minnen vi har där. Vi satt alltid inne i vardagsrummet och snackade om allt mellan himmel och jord, både bra och dåliga saker. Men det vi inte la märke till eller uppmärksammade var att det alltid stod några utanför vårt fönster, så dem hörde rätt mycket.. Hahahahaha vilket inte var meningen. Tror nog mest att det var jag och Nina som gjorde bort oss mest, speciellt under en natt eller två hahahah!!!
/Luc

kinder jaje

Saknar Budva med mina sekos haha.. Saknar att dra ut på natten och köpa vattenmelon och kinderäggschoklad som var min drog där borta! Eller att stå utanför den där supermarket på natten/morgonen och fråga när de färska bröden ska komma.. Hahahaha! Det skulle vara vår fyllemat när vi ville vara lite hälsosamma. Jag hade ju sprungit iväg till mega market och köpt riktig ost och skinka HAHA.. eller när vi köpte våra vattenflaskor hahaha nemogu da disem haha (Bara vi förstår tyvärr). Saknar också våra (Jag och Nina) vandringar som prison convicts haha.
/Luc

14 mars

Nu när våren är på väg så är jag skit sugen på att köra moppe igen hahaha.. Det är så skönt att bli brun av att åka runt och bensinen är as billig.. Men det tar så lång tid att komma fram jämfört med bilen.. Men jag har haft sån otur och stött på en massa problem när jag har åkt moppe.. Jag har alltid polisen efter mig och får panik så jag kör ifrån dem haha.. En gång jagade dem mig och min kompis från Fittja till Alby till Hallunda och Norsborg.. Mer om du vill.. Hahaha det var jävligt läskigt för att det typ var första gången och jag var en liten skitunge. En annan gång körde jag och en gammal vän till Vårby och jag hade ingen hjälm så polisen jagar oss och jag skriker till henne att köra iväg och kasta moppen och så skulle vi springa in i skogen. HAHA tänk va dum jag var när jag var liten haha men det var de första gångarna jag blev jagad. Fick betala böter 1500 fan.. But it's still worth it :) När snön är borta ser ni mig ute på vägarna, typ en dag i månaden haha jag sviker inte min bil.
/Luc

Hola chicas




Hej hej hej!

Orkade verkligen inte blogga igår. Var helt slut efter min dag som lärare. Var ensam med barnen en hel dag, så ni kan tänka er att jag var helt slut när jag kom hem. Vad kan man säga om barnen? Kan säga att de inte var tysta, fick höja rösten ett flertal gånger, men de stökiga var ändå lugna jämfört med vad de brukar vara. Så mission completed. Nu kan jag säga till läraren att jag hade 6 lektion och inte 1 som man skulle ha. Stolt!

Vad händer ikväll då? Hm.. får se vad som dyker upp, eller så blir det en hemmakväll. Har nog aldrig längtat efter helgen lika mycket som denna. Skönt! Vill inte tänka att det är söndag imorgon. REDAN! Oh!


It's a beautiful day

Solen skiner som bara den! Underbart.. Är fortfarande väldigt trött, men det är helt okej för det är en sån fin dag.. Eller så lurar vädret mig haha.. Springer iväg på min träning nu.. Adios amigos /L
Summer days just sitting around but when the sun goes down, i'll be ready to party..
Ain't nothing like them Summer Nights

I know you feel the same, I see it every day /L

If i wrote a book about where we stand, then the title of my book would be life with superman..

Sexy Bachata

Videon går inte att läggas upp här. Men gå in i länken här. Ett måste se! :)
http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA
/Luc

ATL

Kollar på Kärlek vid andra ögonkastet på fyran haha väldigt underhållande.. Såg precis att ATL började precis. En gammal film med T.I, som handlar om hans liv i Atlanta. Eller inte hans liv, men i filmen så utspelas filmen i Atlanta och handlar om hans roll. Kolla på den :)

- Jag älskar dig very mucho, grande mucho.
Hahaha baby ♥
/Luc

low low low low hahah /Luc


headache

I still got a headache! Jag behöver gå ut och ta frisk luft haha men jag har för ont för att röra på mig.. Har inte ätit heller, väntar på att mi padresito ska komma hem och laga lite gott gott! Får ta en glass i väntan på maten :)
Ska ta och berätta om vad som hände förrigår egentligen.. När jag berättade det för min vän så dog vi båda av garv hahaha, nu i efterhand så rullar jag nästan på golvet när jag tänker på det.
/Luc

Reverse cowgirl

Jag har världens huvudvärk och min röda vän är på besök haha..
Hade egentligen tänkt att gå på bio eller fika med Olja och Nina, men jag känner att huvudvärken tar alla mina krafter. I och med mitt nedsatta immunförsvar så tar jag upp bakterier jätte lätt och blir sjuk på en sekund :( Får se om det blir någon natt bio för min och Olis del, för Nina ska ut och träffa sin Mr. X haha.
Har bokat klart hotellet och det nu till London. Vi kommer bo på Oxford Street.. Perfekt läge, så jag kan bara springa ner och så har jag alla affärerna i näsan på mig. Hahaha jag är några tusingar fattigare nu också men mina föräldrar är värda det!
/Luc

Baby you're all that I want, when you're lying here in my arms - Luc


when i get that feeling, i want sexual healing - Luc


Dagens låt - Luc

Like Trey say: I can't help but wait ;)
Väldigt gammal remix på Trey Songz låt I Invented Sex.

Tonight imma let you be the captain..

God morgon!
Först och främst vill jag önska Oli lycka till i skolan med hennes undervisning! :) Är väldigt seg just nu och det känns omänskligt på ett sätt att vakna såhär tidigt.. Måste dra in till stan och köpa en bok idag, men får se om jag lyckas dra med mig någon. Snart är det fredagsmys ♥ /Luc


Tomorrow.

Imorgon är det så att jag ska för första gången i mitt liv undervisa för elever. Jag ska alltså vara en lärare imorgon. By my self. Ingen hjälp, ingenting. Och jag undrar: Hur fan ska det gå? Tänk om eleverna inte lyssnar på mig? Jag kommer vilja skrika men får jag? Jag ska nog fråga läraren imorgon om jag får slänga ut de om de pratar för mycket. Som han gör.

Vilken underbart snäll lärare jag kommer vara. Mouhahah!

Någon som kommer på ett ord som börjar på "pi..."? Help! Förutom pingvin, piska, pippi, pingst, picknik?


Ett skämt eller?

Idag var jag på fika med en av mina bästa vänner Deic. Vi sitter helt inne i konversation då en gubbe som ska sitta bakom mig säger:

- Mina damer, nu ska jag klä av mig.
- Eh okej, säger vi båda då vi tror att han ska ta av sig sin jacka.


Jag och Deic återgår till vår konversation men har inte hunnit långt förrän gubben är tillbaka och har kavlat upp ärmarna och säger:

- Nu har jag klätt av mig. (Tar på sig själv typ)
- Eh okej.


Förlåt men pervo? Eiu.

Vadå tänkte han sig själv naken eller?. Gubben var typ 80 år och satt med sin gumma. Varför sa han inte till henne?

Och när jag och Deic skulle dra så tänkte jag säga:

- Nu klär jag på mig. MIN JACKA! På mina kläder! HAHA men jag höll tyst. Tyckte synd om gubben..


-

Ut och äta frukost nu! Det tog en jävla lång tid för min vän att komma hahaha.. Min mage kurrar sönder sig!

The stoning of Soraya M

Igår såg jag filmen "The stoning of Soraya M", som är en verklighetsbaserad berättelse om en muslimsk kvinna som tillsammans med familj (Man Ali, 2 söner & 2 döttrar) bor i en liten by i Iran. Hela filmen börjar med att en jounalist från Frankrike kommer till byn och träffar på en kvinna vid namn Zahra som folk tror är galen. Hon smyger omkring för att ge honom en vägkarta till hennes hus, där de mesta utspelar sig. Han kommer dit och hon ber honom att spela in allt, vilket han även gör.


Soraya och Ali har inte världens bästa äktenskap enligt Ali. Han tycker inte att Soraya uppfyller de krav som en kvinna ska uppfylla. Kvinnan ska nämligen göra allt i huset och göra allt mannen ber om. Som en docka som inte har några känslor alls eller rättigheter.


Ali hittar en annan kvinna han vill gifta sig med, vilket visar sig vara en 14-årig flicka. Han ber Soraya om skillsmässa, något hon vägrar gå med på för att hon vet att hon inte kommer få några pengar från honom. Då smider Ali tillsammans med "imamen eller vad han nu är" en plan om att göra sig av med henne.


Så efter att en man vid namn Hashem's kvinna dör ber man Soraya att utföra sysslor, vilket hon ställer självklart upp på. Ali kommer då till Hashem och ber honom att ljuga om att Soraya legat med honom. Detta var tvång. Och enligt Sharialagarna(rätta mig om jag har fel) så var detta ett mycket allvarligt brott och skulle straffas. I Sorayas fall med stening. Hon erkändes skyldig. Så det man gjorde var att man band fast hennes händer och grävde en grop där hon skulle vara. Endast överdelen av kroppen skulle synas.


Att veta att ens egna pappa ska stå där och kasta sten. Att veta att ens söner ska döda sin egna mamma. Att veta att grannar och vänner skulle stå där i hopp om att hon skulle dö. Ingen kan nog sätta sig in i hennes position. Ingen kan känna den känslan. Smärta, besvikelse, sorg. "Fatta hur det känns". Det går inte att fatta. Och jag hoppas ingen behöver fatta. Jag vet att detta pågår i många länder fortfarande. Jag drar absolut inte alla iranier över en kam för jag vet att det inte pågår överallt i alla familjer. Men samtidigt ska det inte ens vara lagligt. Fyfan.

Till slutet: Zahra berättar klart historian för journalisten och berättar att Soraya dör. Han lägger allt i sin ryggsäck och går ut ur hennes dörr. Där ute står imamen och alla för att veta vad Zahra berättat för honom. De vill ju såklart inte att detta ska komma ut. Det ändå jounalisten vill är att ta sin bil och sticka iväg. Imamen och andra tar tag i hans ryggsäck och hittar bandet. Sedan förstör han den. Jounalisten blir förkrossad och säger att de var hans saker och sätter sig i hans bil och drar iväg. Några meter bort kommer Zahra ut med det riktiga bandet uppsträckt i luften och säger: Nu ska världen få veta sanningen.


Det är nog, eller inte nog utan är en av de bästa och mest gripande filmen jag sett. Ett MÅSTE att se.


Det man blev mest förbannad över var när Ali (Sorayas man) sade: Jag kunde inte gifta mig med henne. (14-åringen). Hennes pappa blev avrättad. Så allt detta med Soraya var förgäves. FYFAN, säger jag bara. FYFAN! Det går inte att förstå vilka äckliga människor det finns. Helt ofattbart egentligen.


Fågel-incidenten

Imorse när jag skulle praktiken så han jag inte äta frukost. Så jag gjorde istället en macka för att äta på vägen. Jag brukar egentligen aldrig göra det, men jag tänkte "what the hell liksom", tror nog jag inte kommer möta många människor. Vilket jag inte alls gjorde. Plus att det bara var skog runtomkring mig. Så jag håller min macka i handen och tuggar. Så plötsligt ser jag massa massa fåglar som kvittrar och flyger omkring. Det var skator, måsar you name it. Och jag vet att de där eller alla fåglar är hungriga. De tar tag i allt de får tag i. Men de skulle inte få min macka. No chance. Så fel man kan ha. Plöstligt så ser jag en massa fåglar flyga emot mig (jag är livrädd för fåglar, speciellt när de flyger emot mig) så jag duckar och typ kör en löpning. (Det såg inte bra ut alltså). Mitt i allt så ser jag inte isen under mig och jag halkar. Inte så att jag ramlar men nästan. Och ofta att jag tänker på min macka, som i fallet flög åt helvete. Så de där smarta fåglarna hoppar på min stackars macka.
Vafan! Detta kan bara hända mig. Det lovar jag er. Karma is the shit.

Ett plus i kanten. Väl i skolan så säger en annan lärare att vi inte börjar förrän kvart i 10, och jag var där 10 i 8, så det var bara att vänta. Tro mig jag skulle gått hem om jag visste det då jag kom och inte när klockan var halv 10.

Nu blir det fika med Deic, som jag förövrigt inte sett på flera dagar eller en vecka. Väldigt ovanligt. Later!


Vas is das?!?!

Vad är det jag ser?? R. Kelly har ställt in sin Europa turné! Åh.. Jag som såg fram emot den.. Får väl nöja mig med Boyz II Men och Lady Gaga :)
/Luc

11 mars

God morgon!

Ligger här i sängen och halvsover.. Är fortfarande jätte trött! Idag måste jag in till stan och köpa en bokjävel, ångest.. Är fortfarande lite arg efter igår haha.. Jag har en speciell regel i min bil och det är att den som är full inte kommer in i min bil. Ok om den personen har koll på sig själv och inte spyr, men annars hell no, off you go! För det första är det min brorsas bil egentligen och han kommer döda mig haha plus att bilen är väldigt ny. FY FY FY äckligt. När jag skulle tvätta bilen hittade jag rött kött, asså FY vi hade varit ute och käkat entrecote asså va äckligt.. Jag och min farsa höll på att spy när vi tvättade bilen.

Aja, ska sluta tänka på det här. Hahaha blir så arg! Sitter just nu och väntar på en kompis så att vi kan dra ut och äta frukost.. Blir ingen träning idag för mig, jag tänkte dra och simma 2 km istället. Det var väl det jag hade säga just nu haha.. Måste försöka somna om, känns som att jag behöver det!


/Luc

Sömn

Ska ta och lägga mig nu.. Popular går på tv, får väl somna till det..

Varning för idiot inlägg - tar ut aggressioner

Jag är hemma nu, kom hem för tio minuter sen.. Träningen gick bra och därefter drog jag hem till min brorsa och la mig på hans säng helt slut och kollade på up in the air.. Hann bara se halva filmen, så jag får dra tillbaka dit och se klart den.. Sen drog vi och mötte upp våra föräldrar och släkten och så käkade vi och allt. Det slutade iaf med mycket alkohol och att jag ska skjutsa hem folk. Dem spyr i min bil, dem får mig att stanna mitt i E4 två gånger för att kissa/bajsa/spy. Har aldrig stött på något värre!! Jag var så jävla sur och irriterad. Jag ville skrika och misshandla någon. Jag såg rött, jag såg ilska. Efter det har jag åkt till jävla jet och tvättat min bil. Fan va surt!!!!! Och sen är det flera personliga saker som har gjort mig jävligt arg. Ni som klagar på era liv fastän ni har båda föräldrarna som älskar er och inget större problem, skatta er lyckliga, för ni har ingen aning om hur det verkliga livet ser ut.

Nu: Film.

http://blackpirate.ucoz.com/movies/drama/stoning_soraya.jpg

 

Vet inte om den är ny eller gammal, men läste precis att den ska vara jättebra. Så nu ska jag lägga mig i sängen för att kolla på filmen och somna. God natt.


Khloe Kardashian

http://www.makeupbag.net/wp-content/uploads/khloe-kardashian-maxim-100.jpg

B.e.a.u.t.i.f.u.l


Passion


 

Märker ni att jag gillar klänningar?


Helt rätt

 

Detta mina vänner är nog, ehm inte nog utan är den bästa gruppen på facebook. Klockren. Den är one of a kind liksom. Inte som "kan denna gris få mer fans än mona sahlin typ". ? Moget! Det värsta jag vet är när man går in på facebook och sen ser man en massa statusuppdateringar som:

 

- Ska jobba nu, uh orkar inte

 

- Min syster kommer imorgon. Woho.

 

- Jag har världens finaste Nisse, som btw visar sig vara ens katt.

 

Snälla, skaffa er en blogg. Jag bjuder er på en klubba, bara ni gör det. Det är faktiskt ingen som bryr sig. Tro inte att jag är en sur gumma som sitter och surar, men facebook statusuppdateringar suger. Så skaffa er en blogg, skriv där. Ni har t.o.m hur mycket plats som helst att skriva på. Gör oss alla en tjänst.


Tydligen tycker många likadant som jag!

 

Tja tja!


Träning

Nu drar jag iväg på träning! Den slutar vid halv tio.. Sen plockar jag upp päronen och brorsan för en släktmiddag ute på restaurang.
Hörs inatt /Luc

My day

Oj då. Det är bra att iallafall någon av oss uppdaterar. Även om det sker mest på kvällarna, så är Luci väldigt aktiv. M? an undrar om hon någonsin sover? Hahaha, ännu en dag på praktiken. Det kommer vara väldigt mycket praktiksnack då det typ är mitt liv nu. Tragiskt men sant. Vilket härligt väder det var idag. Sooooooool. Äntligen. Jag gick på mark för första gånger på flera månader.

Längtar som fan till helgen. Fastän barnen är jättegulliga, mina små "änglar" kommer jag hem med huvudvärk varje dag. Ska bli skönt som fan att bara vila. Utmattande hahah. Jag ska även hålla i en lektion. Ha, det kommer ju gå såååå bra. Kommer typ springa därifrån, nej skojja, inte så dramatiskt!

Nu sitter jag och kollar på Americas next top model. Väldigt efter jag vet, hörs senare! pusspuss

The queen chair

På bilden: Jag och Nina
The queen chair. Hahaha i somras så blev jag och Nina sjuka (svinis?) och Ninssan blev överkänslig för vår AC, så vi var tvungna att stänga av dem, även fast det var 45 grader ute haha.. På kvällarna blev det lite för varmt så jag satte mig utan dörren med en stol och njöt av vindarna.. Dörren skulle självklart vara öppen så att jag kunde höra och delta i diskussionerna där inne hahahaha! Men när jag gick iväg från stolen tog någon annan platsen :(
/Luc

uh lalala i love you baby

Hej!
Är tillbaka i min underbara säng. Har fått i mig lunch också så jag känner mig mätt och belåten :) Ska ligga här och vila/sova ett tag, sen tänkte jag dra ut och simma 1 km och sen blir det träning under kvällen.

Den här låten påminner om sommaren när man var bebis.. Passar perfekt till vädret idag!


Hörs later när jag har vaknat /Luc

Sol

Godmorgon alla morgonpigga!

Vaken nu efter 2-3 timmars sömn.. Mina ögon dödar mig just nu, jag vill bara krypa ner i sängen under mitt varma täcke och sova tills det är eftermiddag :( Måste upp nu och kopiera ut redovisningpapprena.. Sen bär det mot skolan.

Lämnar er med en skön morgon låt..


/Luc

Somos amor.. Somos el mundo

Kan inte sova, det är så varmt här inne!! Känner mig kvävd. Jag kände mig jätte trött innan så jag gick upp och borstade tänderna.. Och som vanligt, blir jag superpigg efter det! Fan också! Hahaha nu får jag väl sitta här i tre timmar igen och försöka bli trött igen. Börjar kl 8 idag.. Väldigt viktigt att jag drar dit! Så bäst för mig att jag antingen håller mig vaken, eller vaknar i tid :)
Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att det blir en underbar dag imorgon. Det återstår att se!
Godnatt nu, tänkte sätta på tvn och somna till de. /Luc

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Olga vart är du Olga Olga Olga hahaha can't get enough.. Men seriöst, kan du liksom berätta att du lever? Jag sitter och uppdaterar för fullt för att kunna bli sömnig medan du ligger och sover som värsta prinsessan. :(

<3


Sommartider hej hej sommartider.. ge mig allt du vill och allt du kan!

Jag saknar sommaren :( Jag saknar solen, jag saknar värmen, jag saknar känslan.



Bild från i somras. Jag, Bella, Nina, Vanja och Olja.
Hahahaha kolla mig längst ut i keps hahahaha jag kunde aldrig mer sola utan att täcka ansiktet. Den tredje dagen vi var där så fjälla jag på pannan. Jag trodde att jag hade fått pigment fläckar och var på gränsen till att gråta.. Oli fick trösta mig och jag drog med henne och Vanja hem den dagen. Ville inte sola mer, jag mådde jätte dåligt. Inte nog med det, jag hade fått solsting.. Så på hemvägen gick jag hem som att jag vore full. När vi kommer hem kontrollerar Oli min panna och ser att det inte är pigmentfläckar (för jag var prickig som en prickigkorv) och då tog vi Bellas peeling kräm och Oli dödar mig genom att skrubba sönder mitt ansikte, med en torr handduk och peelingkräm. Tänk er vilken smärta jag kände.. När hon ändå höll på så peela hon hela min kropp. Och det sved, som fan!! Kvällen därpå när jag sminkade mig så sved det som tusan. Hahaha jag kunde inte sluta skratta för att Oli var så dum som skrubba i typ tio minuter med en TORR handduk. Herregud människa hahahaahha!! Vi har kvar en video som Nina filmade när jag står i duschen (med bikini, haha det lät snuskigt) och Oli stod och skrubbade som bara den!! AHHAHAHA man hör mig gnälla och nästan gråta på videon. Minnen! Längtar till ännu en minnesfull semester!
/Luc

Tattoo

Jag känner att jag vill gadda mig igen :S Varför vill jag stå ut med den hemska smärtan? Haha inte vet jag.. Tatueringar är jätte fint enligt mig, men jaaaaa till en viss mån.. Haha jag får hålla mig, i annat fall kan jag göra en liten grej nånstans där det inte syns haha! /Luc

!

Bild på den senaste tatueringen som gjorde tusen gånger mer ont än den innan..

Feels like I justed walked right out of heaven

Den bästa remixen på låten. Gammal favorit /Luc

baby i'm your insuline, i think you need your medicine

En gammal klassiker från november 2009 som har dödat mina öron i bilen haha../Luc

Onsdag

Jag är tillbaka! Har suttit med lite bokföringen, gör resten imorgon. Har även hunnit ha lite quality time med mina päron :) Vi satt och kolla på en släktings bröllopsvideo. HAHA fan va vi kommenterade under hela 59 minuter haha. Det var faktiskt väldigt fint att kolla på de, blev nästan lite tårögd för att dem nästan grät. Vissa saker förstod jag mig inte på.. Jag har aldrig varit på ett bröllop, och min familj är kristna, så jag fattade nada va de gjorde och vilka seder de hade. Men riktigt intressant var det.. Jag satt och fråga om världens minsta lilla grej.. Såg att farsan ville ge mig en höger haha.
Imorgon har jag redovisning från 8-10.. Sen är det torsdagen kvar med en föreläsning.. Fast jag tror att jag kommer skippa den. Så det betyder att jag är ledig till tisdagen med ännu ett seminarie.. Och sen är det att packa väskan och dra till London! Hahaha så ser mitt schema ut. Fast min "ledighet" består av läsa ut kurslitteraturen och tentaplugg :(
/Luc

Cougar Town

Klar med plugget nu! Känns bra.. men magen kurrar som fan nu! Dags för middag! Sitter och kollar på Cougar Town haha varför har Courtney Cox blivit rolig nu jämfört med Vänner tiderna :D Me likey haha..
Nu återstår det att dela upp arbetet och plugga in lite inför redovisningen.. Efter imorgon väntar en ny redovisning :( HJÄLP ångest. Måste in till akademibokhandeln och köpa en bokjävel också.. Så ser schemat ut för imorgon.. + träning.
Nu: MAT!
/Luc

Äntligen

Hej! Äntligen klar och redo för ännu en dag som praktikant. Min första dag var väldigt speciell. Hahah, barnen var väldigt gulliga. Även de mest högljudda. Fick sluta rätt så sent idag runt kvart över fyra då jag satt i möte med andra lärare i två timmar för att diskutera om vissa hemliga grejjer. Sektress tyvärr. Mycket spännande och intressanta grejjer dök upp.

Efter skolan var jag så slut att jag somnade direkt när jag kom hem och vaknade nyss. Känner att de här två veckorna kommer vara exakt samma.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, jag är helt slut i huvudet.

En tjej i klassen pratade om någon mat hon verkligen gillade, en killes kommentar på det: Det märks.
De har verkligen speciella relationer till varandra. Btw: Jag har inte en enda svensk i klassen. Ska man skratta eller gråta?

Dating in the dark

Mitt humör är inte på topp idag. Har missat en massa viktiga saker p.g.a. plugget. Det känns jobbigt och det har påverkat inte bara mig utan andra. Aja, vad ska man göra. Plugget kommer före, den här gången. Jag har världens huvudvärk, vet inte vad det kan bero på. Det är något med mitt rum som gör att jag mår dåligt, känner mig inte riktigt frisk och jag börjar känna mig förkyld varje gång jag spenderar en längre tid här inne.. Wierd.
Medan jag pluggar så sneglar jag upp på tvn och kollar på dating in the dark. Väldigt skumt, men ganska sådär underhållande när man har tråkigt haha. Jag väntar på att Desperate Houswives och Cougar Town just nu :D Idag är det en underbar TV dag på kanal 5, men först måste jag se till att plugget blir klart.
Adios! /Luc

Update: Skämtade bara, kollade kanske 1 minut på dating in the dark med ljud på och wtf?!?!! hahaha lägg av med dumma grejer

Sommar! - Luc


R. Kelly - Vibe

En jätte skön klassiker från R. Kelly från 90-talet. Påminner om sommaren! :D /Luc

Plugg

Har varit upptagen med lite saker idag efter skolan.. Nu är jag iaf hemma igen och ska sätta igång med plugget.. Har redovisning imorgon (som vanligt). Så mycket plugg fy fy fy, t.o.m. Oli skräms och hatar min skola nu för alla gånger jag har berättat om mina studier :p / Luc

Upp och hoppa!

Vaknade för en liten stund sedan och såg att klockan var jätte mycket! Börjar klockan ett egentligen men jag får gå dit efter rasten, för den där sheytan aldrig kommer släppa in mig om jag är några minuter sen. Får väl dra ner och se om det finns något att äta. Jag ser soool ute.. Undra om det är varmt eller kallt haha den lurar mig alltid..
Hörs senare /Luc

UH

Ligger här seg som fan, men ändå inte sömnig.. Eller mina ögon vill stängas fast jag har alldeles för många tankar som springer runt i hjärnan.. Något tips som får mig att sova gott om nätterna? Jag funderar seriöst på att ligga och räkna får som hoppar över hagar. Tur så har jag en msn kompis vid liv som kan få mig att bli trött. Hahaha när jag är ensam så är jag hur pigg som helst, men så fort någon sms med mig eller pratar med mig så blir jag så himla trött på två sekunder. Inte för att ni är tråkiga haha (K) /Luc
Jag just nu fucking död

Pou einai i agapi <3 - Luc


Nostalgi

Sitter här och lyssnar på gamla låtar.. Alltid lika skönt! :) Bjuder på några gamla favoriter. /Luc


If you get a chance. Take it!


It's me.

Halllloo!

Tänkte svara på Lucis lilla "fråga". Nej jag gick inte ut med barnen och åkte skidor. Som tur slapp jag dagens lektion(er) men är taggad för imorgon. Det ska nog inte vara så svårt att komma överrens med eleverna, även om de är blattar hela bunten. Jag är ju expert på att hantera barn. I think. Tills jag blir riktigt irriterad. Så en presentation väntar mig imorgon framför hela klassen, snacka om att de kommer kolla konstigt på mig. Nej, positiv inställning.

Vad har jag gjort hela dagen? Sovit halva dagen, kunde inte sova inatt. Det var sjukt varmt! Och jag har kollat på tv-serier. Jag har blivit värsta nörden seriöst. Tv-nörden! What to do?

Nu ska jag snart sova. Igen. Haha, måste upp 7. Igen. Åh! Ha det bra så hörs vi!

Ps: Luci hur lyckades du krocka?


It's me.

Halllloo!

Tänkte svara på Lucis lilla "fråga". Nej jag gick inte ut med barnen och åkte skidor. Som tur slapp jag dagens lektion(er) men är taggad för imorgon. Det ska nog inte vara så svårt att komma överrens med eleverna, även om de är blattar hela bunten. Jag är ju expert på att hantera barn. I think. Tills jag blir riktigt irriterad. Så en presentation väntar mig imorgon framför hela klassen, snacka om att de kommer kolla konstigt på mig. Nej, positiv inställning.

Vad har jag gjort hela dagen? Sovit halva dagen, kunde inte sova inatt. Det var sjukt varmt! Och jag har kollat på tv-serier. Jag har blivit värsta nörden seriöst. Tv-nörden! What to do?

Nu ska jag snart sova. Igen. Haha, måste upp 7. Igen. Åh! Ha det bra så hörs vi!

Ps: Luci hur lyckades du krocka?


David Guetta ft. Akon - Noisy Neighbour

Här är en annan halvgammal låt med Akon och David Guetta från 2009 som har gjort comeback i mina öron.
/Luc

plugg

Nu är jag äntligen klar! Hahaha har badat i åratal känns det som.. Drog aldrig till träningen som jag hade planerat. Maria ringde mig precis innan jag skulle ut och berättade om att vi hade pluggat på helt fel sak, så jag fick offra denna dag med att sitta hemma och plugga. Skulle också ut och käka med min pappa och farbror som har kommit på besök från Uppsala.. Aja, vad kan man göra? Plugget är viktigt! Tänkte fortsätta plugga i en timme typ och sen käka något :)
Ser att Oli inte har uppdaterat sen imorse.. Haha vad hände? Bestämde hon sig för att gå ut med barnen sen trots allt? Hahaha synd!
/Luc

Bad

Sitter nu i badet aaah va skönt och avslappnande. Ska ligga här i kanske en timme :) Ska lägga på en ansiktsmask nu haha va leker jag spa? Haha ville bara dela med mig det.
/Luc

Tur i oturen

Hello!

Jag har inte bloggat idag eftersom att jag har sovit :) Det var en riktig jobbig dag idag. Jag vaknade vid 9 för att alla vi sov och min moster plingar ihjäl sig på ytterdörren. Tur att mitt fönster var lite öppet så jag kunde höra henne skrika luci luci luci haha. Jag skulle precis gå ner när jag ser mamma rusa ner helt nyvaken så jag la mig på sängen igen och somnade. Efter typ 10 min kommer min moster tillbaka och säger att bilen inte går att starta, att batterierna är helt döda. Jag fattar inte varför och hur? Men jag fick gå upp, vi åkte till Segeltorp tillsammans och lämnade deras lånebil och sen fick jag låna startkablar och sen hem igen, koppla båda bilarna och vid halv 11 var allt klart. Juste påvägen dit krockade jag. Jag var så trött och fick inte ens tvätta ansiktet på morgonen när min moster drog ut mig och solen sken som fan. Jag krockade på min mosters hyrbil ganska hårt faktiskt men vi hade jävligt jävligt jävligt tur. Eller snarare jag! Jag hade tidigare igår hängt upp mitt kors i bilen jag kör och thank God for that. Herregud va jag skulle fått SKIT, skulle gråtit på plats. Hahaha. Saken som håller upp registreringskylten vart helt sönder, nästan misshandlad till döds så jag fixade det efter att min brorsa skickat mig till globen och där fanns det ingen och så fick jag åka tillbaka till segeltorp och fick en gratis till och med :) Hahaha kort sagt så har jag haft en helvetes jävla dag!

Måste upp nu från min nap och duscha sen gå till träningen.

Puss /Luc

8 Mars



Idag är det 8 Mars. Alltså den internationella kvinnodagen. Så vad säger man? Grattis? Hahah. Vi kör på jugge istället: Srecan 8 Mart. Kom nyss hem. Fick vakna 7 idag för att hinna vara i skolan tio i. Handledaren var sen, och kom som om han hade all tid i världen kl fem över åtta. Great! Idag skulle jag ju åka skidor med alla små "söta" barn/ungdomar. Icke sa nicke. Jag hade ingen utrustning så jag fick en s.k. "paus" som han kallar det. Så, vad ska jag göra nu? Sova? Maybe.

Så imorgon gäller samma tid. Ska INTE göra om mitt misstag att somna halv 2. Smarta jag.


Måndag, usch :(

Det är redan måndag :( Fy för det. Dagarna bara rinner förbi, snart är det sommar iaf! Känner mig så seg och mina ögon börjar svida, men jag är inte sömnig?! Tänkte ringa upp någon så jag kan sova i telebaubau haha känner mig lite rädd efter att ha kollat på en läskig serie.
Godnatt! / Luc

<3<3

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay! Boyz II Men kommer till GK den 26 april. I'll be there! Nu är det bara att hooka upp några människor som vill med dit! Jag har älskat Boyz II Men sen jag var en skitunge. Deras låtar är legendariska och dem dödar! Någon som vet redan nu att dem vill hänga med? :) /Luc

Vinnarna

Ett stort Grattis till Niki och Martha som tog hem årets Juste Debout i Paris för några timmar sen! Grymt jobbat!! Vilka talanger och vilken härlig final battle.. Creds!!! Ay ay ay representerar Sverige :) /Luc

Cheryl Riley - What if God was one of us /Luc


Tyler Perry's Madea /Luc

Några av mina favorit filmer är alla Madea filmerna. Dem är sjukt roliga och dem är inte bara komedier, utan det är bra drama och bra historier bakom filmerna. Haha luci humor iaf. Ska visa er några trailers till filmerna.

8 mars 2010

Jag är back! Blev ingen tvätta bilen, jag orkade inte. Men jag tog allt som behövdes och lämnade bilen helt naken :)

Mamma kom hem och lagade mat till mig, vilket uppskattades. Nu sitter jag här med gott om energi och känner att jag kommer vara vaken hela natten once again.

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på i London. Festa kan jag ju inte göra med tanke på att jag åker med mina päron, och från egna erfarenheter så känner vet jag att mamma vill titta på alla sevärdheter. En dag kan jag spendera det med henne och dras med till Londons alla hörn. En annan dag hade jag tänkt att bara springa runt på Oxford Street och checka deras shopping. Någon som vet om det är bra shopping där? Detta kommer hur som helst bli kul oavsett.

Det känns som att det här året kommer att bli grymt just nu! Först ska jag till London. Sen under vecka 15 till Alicante eller Chania och under juli till Serbien&Montenegro, sen under Augusti till Turkiet eller Grekland och därefter i September någon gång åker jag till Turkiet (igen?)! Där ser man att all sparande och snålande visade sig att ge resultat haha.

Fo shizzle ma nizzle /Luc

Ut i kylan

Jag har tydligen sysselsatt mig hela dagen att jag inte har haft tid för att städa och tvätta bilen. :( Jag somnade till också innan när jag pluggade och jag blev väckt nyss.. Måste ut och göra det för imorgon kl 9 på morgonen så kommer min moster redo att snitcha åt sig mina bilnycklar haha. Som tur är kör jag min brorsas bil, som numera ändå har blivit min hihihi.

Jag har en såndär feel good dag för jag sitter här och är sjukt glad över att jag har underbara vänner att jag inte behöver klaga på någon? Hahaha visst är det så det ska vara? Jag förstår inte varför alla sitter och slänger ordet falsk hit och dit. Lägg inte ner tid på dessa människor som tydligen inte förtjänar er tid och fokusera er på dem ni älskar så kommer ni garanterat att känna er mer lyckliga!

Jag behöver först och främst en middag och sen tar jag mig ut i kylan helt ensam. :(

/Luc

Falsk Falsk Falsk

Hon är falsk. Han är falsk. Alla är falska. What's up with the world? På något sätt har alla tydligen blivit falska? Och vad menar man egentligen med att någon är falsk? Att den personen har övergivit dig för sin pojkvän/flickvän? Att den personen har åkt iväg i en taxi utan dig? Att den personen har gått på en fest utan dig? Att den personen har snackat skit om dig till andra? Att den personen inte bjöd med dig ut? Vad är falskhet egentligen? Det känns som att alla bara använder det ordet för att ta ut sin ilska på något sätt. Det finns många där ute som skaffar sig många vänner, och visst gör man det när man är social och pratglad. Det är bara positivt. Men dessa vänner brukar oftast förbli simpla vänner som man umgås med lite då och då, och hörs var- eller varannan dag. Är det okej att kalla dem falska? Dem människor man inte har känt i evigheter. Kan man verkligen yttra sig om dem? Det gäller att kunna skilja mellan sina riktiga vänner, som finns där i vått och torrt, som man nästan är gifta med haha. Om dem personerna skulle göra något riktigt vidrigt så förstår jag att man kan använda sig av ordet falsk. Men för dem andra? Wtf, enligt mig så känns det som att man bara använder ordet så att det har tappat sitt värde. Man går inte runt och kallar någon för falsk när man känner den personen i 3 månader.

People you need to get some REAL friends. Det gör inget om det är 1-4 personer. Det är dem som är dina vänner, dem som man räknar som sin familj. Men för att göra det krävs det att man är social, trevlig och allmänt gillar att mingla. Därför uppmanar jag er att våga börja en konversation med någon främling på en fest?? Haha man vet aldrig, det kanske är din andra halva.. Missa inte chansen! Haha för ingen gillar att se någon sitta där vid sitt hörn och stirra. Det känns bara obekvämt. Hahahaha enough said. /Luc

@ work

Sitter och hjälper pappsen lite jobbet. Imorgon börjar min praktik. Lycka till säger jag bara. Ser INTE fram emot att jag ska åka skidor imorgon. Haha. Har inte roliga minnen när det gäller skidåkande. Kan säga att jag varit nära ögat att bryta flera ben. Hahah som tur hände inget.

Inne på Ica idag, så har jag alltid turen att en seg man ska köpa någonting som krånglar i kassan.FRAMFÖR mig.  Denna gång var det en man som hade köpt mineralvatten och druckit upp nästan hela och skulle betala. Den kostade 10 kronor men han trodde att den kostade 5 kronor. Så där höll de på att diskutera om hur mycket den egentligen kostade. Varför inte bara ge tiojävlakronan och gå. Vattnet smakade tydligen väldigt gott, dock inte lika gott som 10 kronor tydligen. Efter typ 20 minuter så gav han 10 kronor och gick. Förstår mig inte på sådant folk!

Nu: hem.

Akon's nya låt med David Guetta / Luc


LUCCCC

 



Alexander (?) ft. Pitbull - All night /// Luc


Korvgubben

Jag kom att tänka på en rolig händelse igår på jobbet. När solen hade gått ner och kvällen började så var korvgubben på plats utanför mitt jobb. Synd att dem har bytt korvgubbe! :( Den förra var så jävla gullig och trevlig och stod alltid där ute och hälsa med världens bredaste leende! När jag t.ex. stod och städade och hängde av mig tröjan på stolen så sprang han in till mitt jobb och gav mig en hjärtattack! Min tröja hade tydligen ramlat ner på golvet och gubben var så snäll som sprang in för att hänga upp den igen haha!

Men den nya yngre killen är så jävla different! Han är lite av en import och har världens baggy clothes på sig. Straight hiphop style from the ghetto haha. Iaf, där stod han utanför jobbet och speglade sig i våra fönster. HAHAHA han gjorde kanske 20 poser och stod där som ett fån medan vi plus våra kunder står och glor på honom med ett stort frågetecken. Jag tror inte att han såg oss där inne HAHA fan va fult och underhållande det var!

Nä det var det.. Nu ska jag se till att plugga lite.

/Luc

Vilo dag

God morgon!

Jag har fått sova ut idag, yeah! Känns galet skönt.. Nu är mitt problem att hitta något att äta.

Om jag inte har rätt så är det rätt så soligt ute haha känner mig som en vampyr, jag har stängt in mig själv i mörkret med rullgardinerna nere. Ska stiga upp nu och ta en dusch och piggna till lite..

Idag ska jag bara plugga och gå och tvätta min bil. Min moster ska låna den i tre veckor, uh :(

Ses senare Puss /Luc

Övertrött!

Är äntligen hemma! Jobbade till 22 och drog därefter till farsan och väntade på han tills det blev midnatt. Han satt och chillade med livet och njöt av hans födelsedag! Ja min daddy fyllde år och jag köpte en present till honom och en sen present till mamma (som fyller år i feb).. Presenten var en weekend resa till London! Haha vet inte om dem uppskattar det, mamma kanske, men trolige inte farsan. Nu tänker ni säkert såhär naww va gulligt av dig hahahaha nej. Det roligaste är att jag har bjudit in mig själv i den resan. Jag har köpt 3 biljetter till London, HAHA så hejdå romantiska resan. Jag gör det till en familjeresa! =)
Nu är jag så jävla trött efter 10 timmars jobb och lite alkohol och annat. Blä ska kolla på film och somna!
Vi ses i mina drömmar /Luc

Hallo

Solen lyser. Äntligen. Snön har börjat smälta äntligen. Iallafall i Skärholmen. Det känns verkligen som en söndag idag. Undra vad man ska hitta på ikväll? Vill inte ens tänka på måndagen och min lilla "don't-like" skidutflykt". Åh.

Igår blev det som sagt bio. Vi såg Alice i Underlandet 3d. Helt okej film. Inget speciellt. Väldigt rolig, vi satt och kommenterade filmen och det kändes nog som om det bara var jag som skrattade och ingen annan. Då de skrattade, skrattade inte jag. Hahah. Inte samma humor tydligen.

Nu åter till min städning. Ha det bra!


SOL!

Tjoho! Allt bra? Själv är jag skit trött. Står här på jobbet och försök roa mig själv haha. Vaknade iaf ändå upp med ett leende på läpparna då jag såg solen stråla så härligt! Jag inbillade mig nästan att det äntligen var sommar och att jag kunde springa ut i värmen, men nej nej.. Kunde ändå ta på mig solglasögonen och sätta mig i bilen haha. Nu kommer det kunder! Ciao /Luc

Sovdags..






Jobb

Jag är fortfarande vaken! Hahah det är inget nytt.. Drog ut som sagt en snabbis till Johanna och lämnade hennes present. Jag var bokstavligen talat där i kanske 30 sekunder haha nej men jag kände att jag inte mådde på topp och den höga musiken skulle göra mig tokig. Och jag kände mig hög på något för när jag steg in i hennes lokal så såg jag ingen och ingenting. Var helt lost haha! Men jag hoppas att hon har det super idag!

Fick precis veta idag att jag ska jobba imorgon.. Ångest! Börjar må lite bättre nu, men det kommer ju bli värre om jag inte får vila ut. Dessutom har jag skit mycket plugg :(

Ska försöka lägga mig nu. Måste ju upp tidigt. Känner mig sliten. Får aldrig någon paus känns det som. Om det inte är plugg så är det jobb, om inte det så är det träning haha vart är min fritid någonstans? Kan den kika in hos mig lite då och då.. Jag längtar tills jag kommer bort från den här idiot hålan. Den dagen jag stiger ut ur flygplanet i gud vet vilket land, så kommer jag pussa marken det första jag gör haha. Fan va jag måste sluta gnälla! Förlåt, men jag har ingen bra period just nu. Stress.

Godnatt / Luc

Nu:

BIODAGS. Det blir Alice i underlandet 3D med Johnny Depp. Hörs ikväll! :)


5 mars

Hemma nu från mina ärenden.. Är helt slut, det känns nästan som att jag har gjort alltför mycket idag, och med tanke på att jag är sjuk så tar jag den känslan till en helt ny nivå. Haha bara gnäll. Jag känner mig väldigt taskig om jag inte åker förbi Johanna och lämnar av en present och drar iväg hem igen. Det känns inte bra att stanna där heller och smitta ner alla, så en 5-10 minutare kan jag väl köra :)

Let's roll /Luc

Taxiresor..

..med Luci är nog de roligaste. Speciellt om hon fått i lite alkohol i sig. Hahahah. riktigt roligt! Här har ni ett exempel då vi tog en taxi från Solna. En somalieman körde:

Luci sitter framme och jag och syrran sitter där bak: Här kommer konversationen:

Nina: Ee gledaj
Luci: Ajde
Nina: Gde cemo sada?
Luci: Ee Västberga
Nina: A sto?
Luci: Da jedemooo
(vi disukterar att Nina och Luci missade Djurdjevdan låten)


Luci sitter och pratar somaliska med chauffören.Han är helt exited över det. Hahahha observera att hon pratar med norrköpinsk dialekt.

Chauffören: "¤(!"¤!?(språka
Luci: Haa språka?
Chauffören: Hur många språk du kan?
Luci: Jag kan spanska, jag kan serbiska, jag kan kinesiska, jag kan svenska och engelska.
Chauffören: Uh du kan micket
Luci: Walla jag kan mycket. (Helt seriös, undrar varför blattespråket dök upp)
Chauffören: Aamm
Luci: Somaliska, vänta jag kunde somaliska. Vänta hallå hallå sväng Västberga..Tamam (turkiska kan hon också)
Chauffören: Här eller?
Luci: AAA höger höger.
Chauffören: Ta lugnt, ta lugnt
Luci: Walla tamam.
Luci: Jag sjöng somaliska nationalsången men jag har glömt den. (ff norrköpinsk dialekt?)
Chauffören: Ahaa
Luci: En somaliefamilj de klappa de klappa (luci klappar när hon pratar). Jag svär jag bugade. Jag trodde jag var med i sån hära: Vad heter de?
Chauffören: Ahaa ahaa..

Luci: Vill du ha mat?
Chauffören: Nej nej det bra tack.
Luci: Tamam.
Chauffören: Ska ni hämta mat eller?
Luci: Asså om du vill ha mat, säg bara till.
Chauffören: De bra d bra.
Luci: Du vill inte äta?
Chauffören: Nej det bra jag precis ätit
Luci: Det är inte ramandan.
Chauffören: Nej jag ätit precis
Luci: Åk vänster, nej inte nu. Du kommer köra på skylten.
Chauffören: Ta lungt ta lugnt
Chauffören: Drajv in eller?
Luci: Jaa drajv in drajv in..

Luci: Vill du ha mat? Vill du ha en cheeseburgare? (Hon frågade precis honom för 2 sekunder sen) HAHAH
Chauffören: Nej nej de bra tack.
Luci: Svär, har du ätit idag?
Chauffören: Jag har ätit micket bra.
Luci: Tamam, om du inte vill så.


Sen kommer en fortsättning som jag måste fråga Luci om jag får skriva om. HAHAH!



Oh lord..

..tur att jag kollade min skolmail idag. Fick nyss syn på ett meddelande där det stod: Klä dig varmt. Vi ska på skidutflykt) Oh hell no. Jag typ vill inte. Inte alls. Jag undrar om även jag måste åka skidor? Jag hatar skidor och ännu mer snö. Känner på mig att detta inte kommer att bli kul. Oh neej.



 Vi ses på barnbacken ;)


Mätt och belåten!

En fördel med att ha en blogg när man är sjuk är att man kan uppdatera typ varje minut haha. Jag har precis ätit och just nu väntar jag på min farsa.. Vi ska ut på några ärenden, men mannen segar som fan. Han sitter i köket med min kusin och leker den smarta morbrodern haha.

Idag firar min vän Johanna sin födelsedag.. Jag såg fram emot att träffa henne igen och fira den med henne men jag känner nästan att jag inte har krafter i mig :( Får se hur det blir senare in på kvällen.

Pözz / LUC

5 mars 2010

Tänkte bara säga att jag lever. Fast egentligen inte, är helt död efter jobb hos pappa. Helt snurrig av alla siffror så jag ser inte klart. Perfekt, kunde inte bli bättre. Gick och hämtade mina nya fina underbara skor från Nelly. Jag var nog tvungen att dra en vit lögn för mamma och sa att det var en bok men när hon såg paketet vilket var enormt, så fattade hon. Oh lord, jag försökte gömma den så bra jag kunde, och höll mig fast vid min historia.

Ser att Luci bloggat väldigt flitit. Creds. Nu måste jag dra till jobbet IGEN (kill me snälla) och senare ikväll blir det bio med en vän. Tips på nya filmer?

Ha det bra tills vidare.


Snart är det fredagsmyyyyys

Hahaha den där låten dödar mig. Jag vaknade nyss (äntligen) när farsan dammsuga som en galning. Nu sitter jag nere i vardagsrummet som typ har blivit mitt nya rum och väntar på att farsan ska laga något gott :S Skönt är det iaf! Tänkte fortsätta sitta här som en tönt haha ville bara meddela oli att jag fortfarande lever..
/Luc

Singing

Vet ni en sak? Jag älskar att sjunga i bilen haha och då menar jag inte att jag ska få ut några milda ljud utan jag skriker mig hes och wailar som att jag vore Beyoncé hahaha! Det känns så skönt för att ingen kan höra mig och jag får mina 15 minuter i rampljuset när jag drömmer mig bort. Fast jag har nu lagt märke till att det inte ser klokt ut att sjunga sig hes i bilen.. Speciellt inte om man sitter ensam. Jag var så trött en dag på väg hem från jobbet och körde förbi en bil där en man satt och skrek så att lungorna nästan kollapsade. Han såg så ful ut med sina grimaser och sina handrörelser och jag bara satt där med öppen mun och stirrade och tänkte: det där borde vara olagligt. Haha det är såna saker som får andra förare att stirra på en och det ena leder till det andra och plötsligt har det skett en bilolycka. Så nu har jag försökt dra ner på sjungandet och tänker dessutom efter innan jag sätter igång med mina höga noter.


Videon nedan är väldigt gammal, men vi hade tråkigt i bilen :P Ni hör ju även att ingen av oss kan sjunga?? Hahah vi bara skriker allt vi har och tror att vi har en fin röst när musiken överröstar våra egna röster. Då kan ni ju tänka er hur detta skulle se ut från ett annat perspektiv.. Man ser ju inte klok ut. Fast när man är många så lättar det på stämningen och man tänker inte alls på vad alla andra kommer att tycka. För man är ju inte ensam om att se dum ut :) / Luc



Våra bästa år

Trots att jag hatar det programmet så är jag väldigt nyfiken på hur pass långt dem har kommit i serien och hur mycket som har ändrats från det senaste avsnittet jag såg haha!
Nu är jag hemma från skolan. Jag kom upp trots en timmes sömn. Mådde så himla dåligt igår och imorse men nu känns det lite bättre. Det gick åt helvete i skolan och läraren hatar mig, så det är väl bara att sitta och acceptera det.. Ska vila i en halvtimme och sen måste jag ut och springa några ärenden.. Tror nog att kvällen kommer att bestå av sömn, för att jag behöver seriöst en skönhetssömn.
/ Luc

Jag är rädd

Det blixtrade till i vardagsrummet, jag har nästan en mild hjärtattack just nu. Jag vågar inte andas eller titta runt om mig. Det känns läskigt, det är mörkt och det är gamla tv-serier från typ 80-talet på tv. Och när jag kollar på klockan så är den runt den tiden jag inte vågar nämna just nu för snart kissar jag på mig. Jag har ett dilemma just nu.. Jag funderar på att antingen springa upp och lämna allt kvar här och skrika (enligt mig skrämmer jag bort allt och alla då) eller så kan jag vara modig och stänga av tvn, släcka lamporna ta mitt pick och pack och bege mig mot mitt rum.
Fy va jag känner klumpen i halsen och magen krampar just nu. Och jag hör ljud, äckliga ljud som inte kommer från tvn. Nu sätter jag en löpning, OMG
LUC

Smallville

Yes! Tog bort ögonen från datan och såg att Smallville gick på tv.. Haha Oli kommer döda mig när hon ser att jag har bosatt mig hos bloggen, men det är ju alltid kul att dela med sig (not). Tänk att ha några superkrafter! Jag tror nog inte att jag skulle dölja den gåvan haha jag skulle utnyttjat det för fullt! Odödlig, snabb, flygförmåga och mer.. Hell yeah!
/ Luc

Bunifah Latifah Halifah Shalifah Jackson haha

Guess who's back? Haha jag har en dålig vana att när jag inte sover när jag är sömnig så kommer jag stanna uppe hela natten :( Ångest.. Sitter här och roar mig med olika Bunifa klipp på youtube haha! Klockren.. Kan man tänka sig att det finns såna människor ute i världen som skrämmer iväg alla killar sådär hahaha!! Den andra videon så är Bunifas motspelare Tyra Banks.
/Luc

Chris Brown's nya låt

Tänkte dela med mig av en av Chris Brown's nya låt Medusa från hans senaste album In the zone.
Får verkligen bra vibbar av hans nya album. Den är inte lika lame som hans förra där det stod skrivet att det var för publicitet Rihanna hit och dit och förlåtelse jag är ledsen skit etc. Nu känns det nästan som att det är allmänt så att alla ska känna sig åtråvärda haha!
Om det är något av den här händelsen så tycker jag snarare att Rihanna har blivit mer fierce och verkar mer het än nånsin! Jag menar inte att det är bra att hon har blivit misshandlad, är verkligen emot det. Men se nu hur stark och het hon är idag! Thumbs up!
/ Luc

Music

Eftersom jag får så pass många frågor och förfrågningar om min musik, eller rättare sagt dem låtarna jag lyssnar på, så tänkte jag lägga upp grymma och heta låtar här varje dag. Alltifrån gamla klassiker till nya hits från hela världens hörn.
Stay tuned. /Luc

Usher's nya låt - Lay you down

Har älskat Usher sen jag gick i mellan-högstadiet. Hans låtar är bara för bra! Det borde ni människor som ringer mig veta haha för jag har en speciell låt för dem som ringer mig. Dem får nämligen lyssna på Usher - Papers medan jag letar fram mobilen och svarar :)
/Luc

Sovdags

 

I f*cking love him. Han är bäst!


Bortförklaringar OLI

Okej?? Vad exakt gick snett i inlägget under? Hahaha jo, Oli säger efter flera timmars tjat? Verkligen inte, jag kanske tjata på henne i dryga 30 sekunder att hon skulle skriva ett inlägg och inviga bloggen. Dessutom är det bara bortförklaringar liten data stor data HAHA olja vet själv att hon kan se mycket väl i mörker! Hahahahaahahaha!!! OCH JA DET VAR JAG SOM FICK DIG ATT KOLLA PÅ KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS. Punkt slut.

/Luc


Hon där uppe gillar att ljuga. Herregud, jag vet att ni tror på mig när jag säger att hon tjatade. Hon har feber och är snurrig för tillfället och vet inte riktigt vad hon säger. Skicka en ljug inte hälsning till henne.

Btw. stor data liten data, hon är fortfarande sjuk och har säkert tagit en alvedon för mycket. Förstå henne.

Love you HAHAHAH!

Update: Jag hoppas att ni inte tror på Oli :S För alla vet att hon är lätt (notera att oli gick in och ändrade ordet lätt till svår, men jag ändra tillbaka det bitch) HAHAHA skoja, men sanningen är den att jag talar sanning. Inte hon
You want krig! LUCI. Ingen tror på dig. Du har feber och borde verkligen sova nu. TA INGA fler alvedon. Kolla vad de gör med din hjärna.

It's me dude

Efter flera timmars tjat så kan jag väl skriva ett litet inlägg. Inget långt, det får ni imorgon. Ligger i sängen och kliar på mitt bett en fluga eller något bitit mig. (Finns det flugor på vintern? Annars blir jag rädd om det inte finns). Jag kikar runt på Facebook på olika grupper, har nog kommit in i min gå-med-i-för-många-grupper.på-facebook period. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag typ halvsover och det finns inga celler i min hjärna kvar av all keep up with the kardashian avsnitten jag suttit och kollat på hela dagen. Snacka om beroende. Nu tänker säkert Luci att det var hon som sa till mig om den serien. Nej Luci du har fel.

Åh satt även och kollade på apartmani (apartments?) i Montenegro som vi ska till i sommar. Hittade flera mycket bra ställen. Det känns lite buhu (cry me a river) att vi inte ska till Budva där vi är stammisar men i år blir det ett annat ställe. Hoppas det blir kul annars kommer Luci döda mig. Haha..

(Observera att det tog mig en timme typ att skriva denna lilla fjuttiga text eftersom jag blivit van med syrrans stora bärbara, min mini ger mig straff och jag kämpar med att skriva. Plus att det är kolsvart i rummet och jag känner att jag snart kommer börja inbilla mig ljud. Uh, god natt!)

Olja Aleksic

Ja nu är det dags att välkomna min seko (syster, som även är namnet på bloggen) Olja (Ja Olja, inte Olga HAHA). Jag fick med henne in i bloggvärlden som min kompanjon. Vilket var väldigt lätt?! Hon var inte svårfångad.. För det gick till typ såhär:

- Oli, vill du bli min kompanjon?
- Oh, yes i will.

Hahaha! Så underbar.

/ Luc

Den här roliga kurden

Jag och Sinem

Vi har många minnen ihop, både bra och dåliga. Hahaha men den här bruden äger allt och alla! 4 års vänskap and more to come! Redan från första dagen i gymnasiet så klickade vi. Den här bruden är nog nästan den enda tjejen som jag ser som min syster, bortsett från min familj Aleksic haha! Lite pinsamma och roliga historier om henne kommer att dyka upp i framtiden.


Big love to you Lily! /Luc

HOST

Fan va irriterad jag är! Jag blir bara mer sjuk för varje sekund som går. Jag kände det redan imorse att det sved i halsen och huvudet smärtade lite då och då. Men nu till kvällens slut så har jag så pass ont att jag nästan inte kan svälja. Jag har så ont att jag nästan dreglar för att jag vägrar att svälja och hela jag är kokvarm och min hjärna vill typ hoppa ut från mitt huvud.

Jag är så trött och mår piss och jag har bara ätit en gång idag för att min förbannade hals vägrar bli vän med mig. Jag har inte heller rösten kvar så här sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med lite mat och soppa. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon.. För jag har nämligen redovisning imorgon och vi ska ju diskutera i två timmar. Lyckat väldigt lyckad med min halsbränna.

Måste erkänna att det var lite härligt att kunna gnälla här haha. Tänkte lägga mig för längesen men Noris är ej klar med hennes del av arbetet för att hon har jobbat hela dagen så här sitter jag och väntar på att den ska komma in i min mail.. Jag förstår seriöst inte varför vi har så onödigt mycket plugg när det är klart och tydligt att det inte kommer användas senare i livet? Sanningen är den att alla lärare är sheytans.

Jag blir dum snart.
/Luc

Dagen innan fredagsmys

What's up!

Mitt internet fuckar sig fortfarande och jag har tur att den ens vill hålla ut i ett par minuter för min skull.. Fan va sent det är :O Dagen börjar ju nå mot sitt slut redan. Idag har jag iaf hunnit med att dra till skolan. Jag vaknade aldrig imorse haha vilket jag redan hade förutsett igår natt, men jag blev väckt att ett samtal från Nora och skyndade mig till skolan. Detta tog en evighet! Min dörr vägra låsas och där stod jag i evigheter och försökte låsa den. Sen när jag väl kommer till skolan har något hänt på parkeringen, så jag får åka ner till pendeltågsstationen för att parkera. Vägen tillbaka till skolan tog kanske en evighet?! Hahaha till slut lyckades jag iaf att komma in i skolan och in i värmen. Satt och pluggade och drog sen iväg till heron och åt med min granne. Såg också Sinem och Besna där haha blev helt överlycklig! Har inte sett Sinem på en vecka haha nej men det är alltid trevligt att träffa sina underbara vänner. Nu sitter jag här på golvet övermätt.. Det känns som att jag är gravid och är två sekunder ifrån att föda barnet. All mat får mig också att bli jätte trött.. ARGH jag har skit mycket plugg egentligen men jag förstår inte så mycket och jag är på gränsen till att ge upp och hoppa av. 2 och en halv månad kvar. Jag tänker fan hålla ut ändå :)

Tänkte gå och vila en liten stund. Jag har en förfärlig rethosta och jag är påväg att bli sjuk, ännu en gång. Jag har ett nedsatt immunförsvar och bara någon hostar mig i ansiktet så kan jag få virus i mig. Hahah fy för det. Jag tror nog att jag gjorde situationen värre när jag slog mig på fläkten ovanför spisen igår. Ibland känns det som att någon puttar eller kastar iväg mig så att jag skadar mig :S För jag kan t.ex. ligga i sängen nära väggen när jag sover och så plötsligt så är det något i mig som gör att jag själv kastar iväg huvudet och slår in i väggen. Hårt också :S Jävligt läskigt.

Nu drar jag. Pözz /Luc

Jävla internet

Mitt internet har fuckat sig hela dagen. Blir tokig! Jag försökte kolla på en film på nätet och så hackar den här filmen varannan sekund. Det var ju omöjligt. Nu har jag däremot hittat lösningen på internet problemet. Vår router ligger i min brors rum och tydligen vägrar den nå till mitt rum. Så jag har öppnat hans rum och öppnat min dörr, som i sin tur vägrar att öppnas så jag har lagt en papperskorg emellan.. Inte nog med det så måste min data nästan precis ligga vid dörrspringan. Så här ligger jag med halva överkroppen ute i vädret haha och resten på sängen. Jävligt irriterande är det här, men detta är lösningen till att ha internet..

Aja.. Idag har jag iaf varit en hemmafru känns det som. Jag har bakat och lagat mat nästan hela dagen och diskat halva dagen haha.. Har dessutom unnat mig med en dusch, finally haha det behövdes som fan eftersom jag luktade lök. Jag har dessutom pluggat arslet av mig, eller åtminstone försökt så gott jag kan. Mina kurslitteraturer är på engelska, wtf? Jag hade visserligen bra betyg i engelska men lägg av nu. Jag kan inga komplicerade ord på engelska och det är så jobbigt att gå in på google translator. Efter all slit tyckte jag att jag förtjänade att gå ut och få lite frisk luft. Så jag ringde upp första bästa vän och bad henne möta mig inne i stan. And that's it.

Nu känner jag att jag inte orkar sträcka mig så mycket mer, för det känns som att jag försöker få en längre längd så som jag ligger haha.. Har skola imorgon kl 10, får se om jag vaknar i tid på morgonen. Tveksamt.. Men får väl göra det bästa av situationen och försöka lägga mig snart.

Godnatt /Luc

Hungrig

God morgon! Egentligen så vaknade jag vid tio av den skinande solen, men jag har bara legat och segat i sängen.. Fan va skumma drömmar jag hade inatt. Jag drömde om att jag försökte få med mig 4 katter hem och det var folk som försökte tjuva dem.. :S haha väldigt skumt. Jag som gillar hundar.

Nu tänkte jag hoppa upp och göra en räkmacka mums... Behöver en fet dusch, men den kommer efter att jag har lagat kvällens mat. Tänkte göra köttfärspiroger och man stinker så mycket när man steker löken och köttet.

Nä nu skriker magen. Pözz /Luc

Hur namnet Lucy uppstod

Vet ni vad? Det är så jävla tråkigt.. Jag får underhålla mig själv genom att sysselsätta mig med detta.. Jag zappar runt och hittar ingenting intressant. Bara gamla tv-serier som gick när jag var en baby. Seriöst Sverige? Det är 2010 inte 1980- eller 90-talet. På kanal5 går MacGyver, tv3 Xena - krigarprincessan, tv6 - skål.. Asså seriöst?!?!? Hahaha wtf det är ta mig fan det tråkigaste med nätterna.

På tal om gamla tv-serier.. Wtf är det med våra bästa år. Har inte de där programmet gått sedan min mamma var en baby? Jag blir så tokig på det.. Come on! Ingenting händer i den där serien. Jag kan sitta och kolla en vecka om jag t. ex. är ledig och sen missar jag en månad och när jag sen kollar på det igen så har ingenting ändrats?!?!?! Hur orkar man dag in och dag ut stå och spela en samma fucking grej som man har gjort i hela sitt liv. Låt mig inte snacka om John Black's ansiktsuttryck, FY! Ett annat program är Glamour.. Hur orkar man hålla igång dessa serier och byta ut de yngre skådespelarna istället för de äldre? Hahah man kan ju tänka sig att det är dem äldre som inte pallar hålla på tills dem blir 90 år, men nej det är dem yngre som har insett att det inte ger någon framtid att spela in en serie som pågår i 60 år. Men ändå vill jag tacka Gud att Glamour fanns på den tiden mamma kom till Sverige. Varför? Jo det ska jag berätta.. När jag var en baby och papprena med mitt namn skulle in till Skatteverket (?) så blev min pappa så försvenskad av sig att jag skulle heta Carina eller Katarina. Hahaha jag kan förstå att dem inte tyckte att det var så passande att folk skulle gå runt och säga Ruiping och uttala det fel och dem tänkte väl på att jag skulle få bättre jobbmöjligheter etc. genom att döpa mig till de där namnen. Men det ni har missat är att mamma inte hade någon aning om dem här underbara idéerna på namn till mig. Så när mamma skulle posta iväg brevet så läste hon igenom det en sista gång och såg Carina och stod med ett stort frågetecken. Wtf?? Hur ska jag få ett namn som inte ens hon kan uttala? Det blir ju liksom konstigt på utvecklingssamtalen om hon skulle gå runt och säga: Hej jag är Calinas mamma hahaha hon kan inte uttala R:et så bra. Nej, jag skulle ha ett mer internationellt namn och varför inte kolla på Glamour och hitta ett namn där? Det är ju trots allt engelska som är det internationella språket? Då dök det upp en kines i serien som hette Lucy, snacka om perfect timing.. Och Voilá! ... Så uppstod namnet Lucy Wang!

Lite Lucy historia där. Alltid lika uppskattat hahaha /Luc

Sommar och sol och vi har korta kjol och vi vill ha dig Markooliooo

Jag tänkte börja med att skriva ett inlägg om min längtan till sommaren!
Egentligen är jag ingen all time hater mot andra årstider men just i år så är jag det. Skämtar vädret med mig? Kan man gå ut en dag utan att mitt ansikte stelnar till som att jag har precis lagt botox. Jag var ute och powerwalkade (haha min svengelska äger) för kanske 3 veckor sen. Jag gick upp vid 6 och såg ut genom fönstret och tog på mig allt jag hittade, notera ALLT! Efter en kvart så fick jag på mig så mycket kläder och utrustning att jag var klar för en veckas överlevnad ute i en nordpolen. Jag powerwalkade från skärholmen till fittja och fy va svettig jag blev! Haha jag hade så pass mycket kläder på mig att till och med dagisbarn kollade snett på mig. Men inte nog med det.. Mitt svett på pannan hade blivit isdroppar som hade fastnat på ansiktet och jag såg inte klok ut! Efter den rundan lärde jag mig att när man rör på sig så blir man varm haha.

Aja slut på klagandet! Det jag vill komma fram till är att när det är sommar, så längtar jag till vintern och vice versa. Jag älskar julen och allt som har med det att göra, men jag är inte vinterns största fan när den håller på från november till mars. Jag är så blek att t.o.m. albinos skriker DAMN du är blek och jag blir jävligt deprimerad och får ett hett temperament. Därför har jag laddat upp mig inför sommaren. Jag ska förbli blek så att alla ska få en chock när jag kommer tillbaka i augusti som en bränd pepparkaka! För i år har jag planerat att besöka Spanien, Grekland, Turkiet, Serbien och Montenegro och kanske Kina om jag får åka iväg från jobbet.

Men tänk er känslan.. Sommarnätterna då ni ringer era nära och kära och säger. Kom till mig vi sätter oss på verandan och tar en bärs, en svinkall baccardi och bara chillar.. Eller varför inte sätter sig på någon allmän plats och tänder en brasa haha vilket som. Eller att kunna gå till stranden och bada eller sola. Att allmänt kunna ta på sig lite mindre kläder haha vem vill inte se lite hud :)

That's it folks pözz /Luc

3 mars

What's up dudes and dudettes! Long time no see :)
Nu ska jag bege mig in i helvetes blogg världen för att skriva lite om allt mellan himmel och jord. Får se om jag får me mig aleksic haha kan försöka bilda 2 and a half woman här. /Luc

RSS 2.0