10 små tips på hur ni ska bli nykära igen i er partner

Eftersom att det är väldigt många som blir så pass vana och bekväma med sina partners efter en viss tid så tyckte jag att den här texten passade in. Bara för att man har varit tillsammans i ett par år så behöver det inte betyda att man inte längre ska få känna pirret och fjärilarna i magen, att man inte längre småler och fnittrar när man läser ett gulligt sms, eller att man inte längre ska tycka att det är speciellt att bara hålla varandras händer. Om förhållandet är dött efter ett eller två år och ni inte gör någonting åt saken så finns det ingen framtid för er. Tänk er när ni ska gifta er och vara tillsammans i en livstid.. Då kommer ni sluta upp som en sur kärring eller gubbe som är trött på livet. Kärlek ger oss styrka, ger oss lycka och den ger oss det där lilla extra i livet :) Så ta vara på kärleken, och om förhållandet är på väg mot sitt slut så kan ni läsa dessa tips och försöka krydda till det igen! /L

 

Du svävade på moln när ni just hade börjat träffas eftersom allt ni upplevde tillsammans var nytt och spännande. Efter en tid ihop har den där första förälskelsen lugnat ner sig en aning och ersatts av en djupare kärlek. Men er relation behöver inte hotas av vardagens rutin. Läs vidare för tips som ger er gnistan tillbaka!

1. Upplev nya saker tillsammans
Nya upplevelser är ju det som gör det så spännande att vara nykär, så prova att lära er något nytt ihop, res till ett ställe där ingen av er varit tidigare eller helt enkelt prova en ny restaurang ihop. På så sätt skapar ni ett minne som bara är ert!

2. Ansträng er
Det är klart att du ska få vara dig själv i ditt förhållande. Och då kanske ”dig själv” är en person som går runt i pyjamasbyxor hemma. Visst. Men minns du de första gångerna han kom hem till dig och du hade planerat din outfit in i minsta detalj? Om du anstränger dig för att göra dig fin så kommer han att återse tjejen han blev kär i. Detta gäller förstås honom också! Bort med träningsoverallen och fram med finskjortan även hemma!

3. Överraska honom
Oavsett om det rör sig om en hemlagad middag eller en romantisk helg i Paris så kan en överraskning tillföra förhållandet krydda och spänning. När höstmörkret faller på och vardagen gör sig påmind så är en oväntad godbit precis vad ni behöver!

4. Uppskatta varandra
Har ni varit tillsammans en längre tid så är det lätt hänt att ni tar varandra för givna. Äkta kärlek är sällsynt, så uppskatta det ni har! Visa för din kille att du är glad att du har honom, i både ord och gester. Det kan vara en liten söt detalj som att smyga in en lapp i hans ficka där du skriver hur mycket du älskar honom eller ett gulligt SMS. Då är det garanterat att du får samma uppskattning tillbaka!

5. Återskapa er första dejt
Gå tillbaka till det mysiga kaféet där ni hade er första dejt och återupplev de där fjärilarna som fladdrade runt i din mage när ni höll på att falla för varandra. Se tillbaka på den tid ni har tillbringat ihop, på hur långt ni har kommit sedan den där nervösa första kvällen och bli kär i honom på nytt!

6. Upptäck konsten att kyssas
Kyss varandra oftare! Svårare än så behöver det inte vara att boosta romantiken. Ge honom en passionerad kyss istället för den vanliga pussen när ni hälsar på varandra och se till att det sista ni gör innan ni somnar är att pussas!

7. Krydda sexlivet
Ni känner till varandras kroppar perfekt och du vet exakt vad som tänder honom. Men är det kanske så att rutinen börjat krypa in i ert sexliv? Testa att ha sex på oväntade ställen, som köket eller badkaret eller satsa på ett set nya sensuella underkläder för en erotisk nystart i förhållandet!

8. Ge komplimanger
I det nykära stadiet överöste han dig med komplimanger och du kände dig som den snyggaste tjejen på jorden. Dags att få tillbaka den känslan! Ge honom beröm för middagen han lagat till dig, lägg märke till hur bra hans nya tröja passar eller peppa honom inför jobbintervjun. Alla mår bra av att känna sig attraktiva och ett enkelt ”vad snygg du är idag!” kan räcka överraskande långt!

9. Prata
Ta tid till att verkligen ha en meningsfull konversation som kan fördjupa er relation och stärka bandet mellan er. Att passionerat diskutera ett ämne, även om ni har olika åsikter, kan skapa intensitet mellan er och hjälpa er att förstå varandra bättre.

10. Skratta tillsammans
Allt behöver inte vara så allvarligt jämt! Se en rolig film, läs en kul bok eller bara tillåt er själva att vara barnsliga och fjantiga tillsammans! Att skratta tillsammans påminner er om hur bra ni trivs ihop – och att ni kan vara er själva med varandra och bejaka det som ni tycker är roligt.

Text tagen från Cosmopolitan.se




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0