Jagode sa slagom

Sitter här ensam hemma & lyssnar på musik. Bara lugn och ro, kommer somna snart. Annars är det alltid världen liv här hos familjen Aleksic. Som vanligt hos alla juggar haha. Hur mår ni då? Idag var det min sista praktikdag och det känns skönt, men ändå är det ju nu efter 2 veckor man kommit eleverna närmare så det blir tråkigt att lämna de.

Igår var en väldigt speciell dag eller kväll snarare. Ingen födelsedag eller något sådant utan alla människor jag träffade på var speciella på sitt sätt. Varför? Jo..

..jag och syrran var på bio igår. Väl i T-centralen kommer vi upp för rulltrapporna och vid spärrarna står det ett gäng killar och spelar på trummor. (Nu menar jag inte trummor trummor utan arabiska trummor get it?) och brevid de står det Connexvakter eller vad de nu är och hänger med i takterna. En meter ifrån står det två gamla tanter och ena står typ och smådansar. Önskar att jag kunde ha filmat detta. Tanten var helt söt och verkligen log med det bredaste leendet.

Väl i bio nu så har jag och syrran fått platser längst upp och som vanligt är vi alltid försenade till bion så vi smyger upp där hela raden är typ tom. Så när jag ska ta ner sätet/stolen och fösa bort lite gammalt popcorn så sätter sig syrran på MIN plats och jag tänker: Vad fan gör hon? Därefter säger hon: Tack vad gullig du är. Och jag som inte fattar varför hon inte själv kan ta ner hennes egna säte /stol säger till henne: Va fan gör du? Det här är min plats. Res dig upp och sätt dig på din egna plats. HAHAH! Ni skulle sett hennes min.

I tunnelbanan påväg till bion hade jag och syrran pratat om vart en tunnelbanechaufför tagit vägen. Har ni åkt med honom? Han som alltid är på gott humör och som inte bara säger stationen som de flesta tråkiga gör. På tillbakavägen åkte vi med honom. Vilket sammanträffande. Han är typ, eller nej, han är den bästa t-banechauffören någonsin. Han igår: God kväll mina damer och herrar. Ni som stiger av får jag önska en fortsatt trevlig kväll och ni som kommit ombord önskar jag en trevlig resa. Dörrarna stängs. Sitter ni bekvämt nu? Om inte så hoppas jag att ni gör det nu. Vi fortsätter mot Norsborg mina damer och herrar. Mot Norsborg. HAHAH han är bäst!

Min kollega Luci är nu i London. Hoppas du har det underbart i London, shoppa ihjäl dig och kom tillbaka på lördag. Misssssss! ♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0